Motorola One Action-tjänsteman med ultrabred actionkamera och 21: 9-skärm

Motorola One Action-tjänsteman med ultrabred actionkamera och 21: 9-skärm

Motorolas senaste smartphone finns här, och företaget hävdar att det har en branschfunktion.

Motorola One Action innehåller en 16MP ultrabred actionkamera med 117 graders synfält som låter dig spela in video horisontellt medan du håller din telefon vertikalt. Motorola säger att det är gjort så att du kan spela in horisontell video medan du håller telefonen mer naturligt i vertikal position.

Actionkammen på Motorola One Action innehåller också förbättrad videostabilisering för att hålla dina klipp smidiga. Och det finns 2,0 µm Quad Pixel-teknik som hjälper dig att erbjuda fyra gånger mer ljuskänslighet, vilket Moto hävdar att du får skarpare, ljusare videor.

De andra två kamerorna på baksidan av Motorola One Action har en 12MP huvudkamera med fasavkännande autofokus, 1,25 µm pixlar och en f / 1,8 bländare och en 5MP djupkamera som hjälper dig att få bilder i porträttläge med oskarpa i bokeh .

Runt på andra sidan Motorola One Action finns en 6,3-tums 2520×1080-skärm med bildförhållandet 21: 9. Det finns en hålslag i det övre vänstra hörnet på skärmen där 12MP främre kamera bor. Inuti den nya Moto-telefonen finns en Samsung Exynos 9609-processor ihop med 4 GB RAM, 128 GB inbyggt lagringsutrymme, en microSD-kortplats och ett 3500 mAh-batteri.

Att avrunda saker är en bakre fingeravtrycksläsare, en USB-C-port för laddning, ett 3,5 mm hörlursuttag för att lyssna på musik och Android 9 Pie med funktioner som Googles Digital Wellbeing, Moto Display och Moto Actions, som låter dig göra saker som att vrida handleden för att öppna Motorola One Actions kamera.

Motorola One Action är tillgänglig idag i Brasilien, Mexiko och “olika europeiska länder” till ett pris av € 259 ($ 287 USD). Den kommer att lanseras i Latinamerika, Europa och Asien och Stillahavsområdet under den kommande månaden, och den kommer till USA och Kanada i början av oktober.

Med sin ultrabreda actionkamera och 21: 9-skärm kan Motorola One Action tilltala folk som använder sin telefon för att fånga och titta på mycket video men letar efter en prisvärd Android-smartphone.