Motorola överraskar genom att föra VerveLife-linjen till Europa (foto)

Motorola överraskar genom att föra VerveLife-linjen till Europa (foto)

Lanserades tidigare i år på CES 2016 VerveLife av Motorola förbereder sig för ankomst till Europa. Under MWC i Barcelona nästa vecka kommer enheterna att presenteras på den europeiska marknaden VerveRider, VerveRetrieve, VerveLoop, VerveOnes är VerveCam.

Ett rikt rikt sortiment, skapat i samarbete med Hubble Connected, riktat till människor med en aktiv livsstil. Dessa är i själva verket enheter avsedda för utomhusliv och några av dessa erbjuder till och med motstånd mot elementen.

VerveCam

En riktig actionkamera vilket gör att du kan skjuta video med upplösning upp till 2,5K och 30 fps, med en betraktningsvinkel på 138 °. Uppenbarligen presentera släktingen smartphone-app och förmågan att genomföra live streaming på YouTube och Hubble Cloud via Wi-Fi. För att komplettera helheten, vattentät upp till 30 meter djup och “olika tillbehör”.

VerveOnes och VerveOnes +

De två produkterna är hörlurar i örat helt trådlöst, inte ens en som ansluter höger högtalare med vänster. De VerveOne har verkligen en modern stil men det betyder inte att de ger upp samtalsfunktionalitet tack vare de två integrerade mikrofonerna och autonomi upp till 12 timmar tack vare det faktum att containern också fungerar som en laddningsbas.

Skillnaden mellan de två varianterna, båda hanterbara med smartphone-appar, ligger i IP57-skydd och ytterligare 3 gummibefogenheter av plusversionen.

VerveLoop och VerveLoop +

Mindre innovativ än VerveOne, men lika riktad till dem som driver sport, den VerveLoop de är klassiska hörlurar Blåtand ledad längs en kabel. Strukturen reducerad till ett minimum erbjuder dock ganska intressanta funktioner.

VerveLoop integrerar en batteri som lovar autonomi på 6 timmar, mikrofon för samtal; allt tillåter hanteringen från den relativa appen för Android red iOS och säkerställa motstånd enligt standarden IPx4.

VerveLoop + istället är det ett headset IPx7, som jämfört med det föregående lovar autonomier 12 timmar förutom att ge fler gummikuddar och ett “sportigt” fodral i förpackningen.

VerveRider och VerveRider +

Andra hörlurar Blåtand, liknande de tidigare men mer fokuserade på komfort, VerveRider erbjuder ett fylligt huvudband som ska bäras på nacken för att säkerställa större stabilitet och autonomi.

VerveRider det lovar 12 timmars autonomi; uppenbarligen presentera mikrofonen för samtal och möjligheten att hantera allt från smartphone-appen. Modell VerveRider + det är också motståndskraftigt mot vatten och svett (IP57) och levereras med flera tillbehör.

VerveRetrieve

För att stänga linjen Motorola VerveLife det finns VerveRetrieve, en bestämt speciell enhet riktad till fyrbenta vänner; det är faktiskt en slitstark smart krage (IP67) som integreras GPS är dataanslutning att aldrig tappa ditt husdjur ur sikte.

För närvarande finns det inga nyheter på priser eller tillgänglighet av VerveLife-sortiment, information som sannolikt kommer fram under MWC, där alla produkter i fråga kommer att presenteras för Europa.