Motorola RAZR får Android 10 OS-uppdatering

Motorola RAZR Android 10 OS update

Motorola kan ägas av Lenovo men varumärket kan stå på egen hand. Dess telefoner är ännu mer populära jämfört med Lenovo-smartphones. Motorola-gruppen är fortfarande seriös inom mobilbranschen och dess lansering av den nya generationens RAZR-telefon är ett bevis. Den vikbara telefonen från företaget konkurrerar direkt med Samsung Galaxy Z Flip, eftersom de båda har formfaktorn för clamshell. Vi har inte siffrorna just nu men Motorola fortsätter att marknadsföra Razr-fällbara telefonen.

Den nya RAZR är annorlunda i många. Den levereras med en flexibel skärm som drivs av ny programvara. En höjdpunkt är Quick View. Det är en visningsfunktion som erbjuder nya sätt att interagera med enheten. Det har blivit ännu bättre med lanseringen av Android 10 OS.

Motorola RAZR är redo för Android 10. Om du äger den hopfällbara smarttelefonen kan du få ett meddelande om att uppgraderingen är tillgänglig. Som med de flesta Android 10-uppdateringar ger den här ett mer strömlinjeformat utseende. Snabbvisning är förbättrad. Motorola arbetade med förändringar baserat på konsumenternas feedback och förslag.

Några viktiga funktioner och ändringar inkluderar snabb åtkomst till dina favoritkontakter på Quick View-skärmen. Ett svep till vänster ger en lista. Det finns också Quick View-tangentbordet och Smart Reply.

Quick View-kameran är selfieskytten. Det låter dig fånga selfies även när telefonen är stängd. Tillagda kameralägen är följande: Bläckfärg, porträttläge och gruppselfie bland andra. Mer kompatibilitet och funktionalitet levereras av Android 10 som snabb åtkomst till musikströmningsappar från Quick View-skärmen, sväng-för-sväng-navigering med Google Maps och nya teman.

Android 10 för Motorola RAZR har börjat rulla ut på viktiga marknader. Vänta tills uppdateringen kommer till din Razr-enhet. Lokala meddelanden kan också göras.