Netatmos smarta termostat förbereder sig för vintern med nya funktioner

Netatmos smarta termostat förbereder sig för vintern med nya funktioner

Netatmo är företaget känt för sina system för att övervaka kvaliteten på hemmiljön. Bland dessa också modulär väderstation, varav du hittar en recension på våra sidor, och a termostat ansluten till smartphone.

Den här sista enheten, som lovar upp till 37% besparingar på gasförbrukningen och som kan integreras med väderstationen, är berikad med funktioner med tanke på den kommande vintern. Användare av Netatmo termostat de hittar två nya verktyg på panelen i den relaterade webbappen.

Kalkylatorn för energi sparande, som gör det möjligt att beräkna potentialen klippt till räkningenoch en förnyad energibesparingsrapport (RRE) för att övervaka hur mycket du faktiskt sparar.

netatmo termostat

Dessutom är den smarta termostaten nu integrerad med IFTTT, tack vare en dedikerad kanal, och möjliggör större flexibilitet för interaktion med system från andra tillverkare. För att avsluta uppsättningen nya funktioner också Egenvård, en tjänst som försöker förutsäga någon pannfel, meddelar användaren i händelse av en avvikelse.

De Netatmo termostat finns till salu i större elektronikkedjor och relaterade onlinebutiker till ett rekommenderat pris på 179 €.

Netatmo uppmuntrar familjer att spara mer på energi med sin Smartphone-termostat.

Fyra ytterligare funktioner kommer i höst

Med Netatmos termostat sparar användare i genomsnitt 37% energi för att värma upp sitt hem1. Netatmo motiverar och hjälper till att minska energiförbrukningen.

Innan vintern började presentera Netatmo, ett innovativt elektronikföretag som utvecklar teknologiprodukter för en bättre, ansluten livsstil, fyra nya funktioner i sin Smartphone-termostat:

> Netatmo online-energibesparingsräknare> Den nya energibesparingsrapporten
> Kompatibilitet med IFTTT
> Auto-Care-funktionen

I Italien används i genomsnitt 1150 euro per år2 på uppvärmning, vilket motsvarar en tredjedel av bostadskostnaderna. Konsumenterna vill ha smarta och praktiska lösningar för att sänka energikostnaderna och förbättra komforten i sina hem.

Netatmo online-energibesparingsräknare

Netatmo lanserar en online-kalkylator som gör att du kan uppskatta de tillåtna besparingarna med installationen av Smartphone-termostaten.

Genom att svara på enkla frågor – typ av bostad, byggår, husstorlek, typ av uppvärmning eller summan av de senaste räkningarna – kan konsumenterna beräkna deras framtida besparingar.

Räknaren kommer snart att finnas tillgänglig på www.netatmo.com

En ännu mer detaljerad energibesparingsrapport (RRE) som hjälper användare att bättre förstå sin energiförbrukning

Den nya RRE hjälper till att förstå skillnaderna i konsumtion från månad till månad. Anger pannans användningstid och de korrelerade händelserna som ledde till en ökning eller minskning av förbrukningen. Det ger besparingar och jämför det med andra liknande hushåll.

Denna personliga rapport utvärderar energieffektiviteten i uppvärmningsprogrammen

användare och gör det möjligt för dem att ytterligare optimera användningen av värme.

Rapporten skickas varje månad och finns också tillgänglig online i användarområdet på www.netatmo.com

Kompatibilitet med IFTTT för att uppleva ett smart och personligt hem

Netatmo Smartphone Thermostat är nu kompatibel med IFTTT.

Användare kan ansluta sin termostat till andra enheter eller applikationer. De kan ställa in anpassade regler eller kombinationer av möjliga åtgärder (kallas “recept”).

Användaren kan till exempel bestämma att lamporna ska vara av när “hemifrån” -läget är aktiverat, låta värmen stängas av när det är varmt ute, eller få ett e-postmeddelande eller sms om någon ändrar temperaturen.

Pris och tillgänglighet

Termostaten finns till ett pris av 179 euro hos större återförsäljare som Mediaworld, Euronics, Apple Premium Reseller och Leroy Merlin.