Netgear Nighthawk X6: tri-band-routern finns i Italien (foton och video)

Netgear Nighthawk X6: tri-band-routern finns i Italien (foton och video)

Trånga nätverk som strömmar innehåll av hög kvalitet och andra prestandakrävande uppgifter är inga problem för det nya Netgear Nighthawk X6. Nu introducerades routern som erbjuder en bandbredd på upp till 3200 Mbps, förra sommaren när den debuterade på den amerikanska marknaden. Italien.

Det speciella med denna router är läget tri-band som erbjuder två band i 5 GHz, så att du enkelt kan hantera fler anslutningar och potentiellt fördubbla nätets hastighet, jämfört med dual-band-teknik. Programvarufunktioner som ReadySHARE® USB är ReadySHARE Vault låter dig komma åt, även från TV-apparater och konsoler, och säkra foton, videor, musik och alla typer av filer.

LÄS OCH: Här är alla Fritz! Box-routrar som kommer 2015

Hitta mer information i artikeln som skrevs vid tidpunkten för presentationen. Om du är intresserad av att köpa kan du köpa den Netgear Nighthawk X6 på större online shopping webbplatser, till en pris lämplig för prestanda, som överstiger 300 €.

Milan, 27 mars 2015 – NETGEAR ®, Inc. (NASDAQGM: NTGR) (www.netgear.it), en global leverantör av tekniskt innovativa nätverkslösningar för användare, företag och tjänsteleverantörer, introducerar den nya Tri Wi-Fi-routern -Band Nighthawk X6 (R8000), designad för spel, streaming och alla de mest komplexa applikationerna.

Bärbara datorer, surfplattor, telefoner, TV-apparater, spelkonsoler, enheter för streaming av musikfiler, kameror / videokameror: alla system utrustade med Wi-Fi-teknik kan räkna med 6 gånger hastigheten tack vare Smart Woruter Wi-Fi Nighthawk X6 . Varje enhet utnyttjar flammande trådlösa hastigheter på upp till 3,2 Gbps, 3 Wi-Fi-band och Smart Connect-intelligens och kan njuta av den snabbaste Wi-Fi-anslutningen och är optimerad för maximal hastighet.
Är din anslutning upp till noll?
För att erövra onlinespelvärlden behöver du den bästa tillgängliga anslutningen.
Nighthawk X6 med Tri-Band Wi-Fi-teknik är den valda routern för spelentusiaster eftersom den erbjuder utmärkt Wi-Fi-anslutning med den senaste AC3200-prestandan och hastigheten. En kraftfull 1 GHz dual core-processor och tre offload-processorer säkerställer Wi-Fi-hastigheter på upp till 3,2 Gbps. Nighthawk X6s Tri-Band Wi-Fi-teknik garanterar en verklig sömlös onlinespelupplevelse
avmattningar, jämförbara med att använda en trådbunden anslutning.
Tri-Band Wi-Fi
Tri-Band Wi-Fi med Smart Connect-teknik är en revolution för hem-Wi-Fi-nätverk. Med ett 2,4 GHz-band och tillgången på två 5 GHz-Wi-Fi-band har Nighthawk X6 kapacitet, flexibilitet och intelligens för att tilldela varje enhet Wi-Fi-bandet som säkerställer maximal hastighet anslutning möjlig. De snabbaste enheterna kan sedan ansluta och fungera utan att vara
hämmas av föråldrade eller långsammare enheter: på detta sätt har alla enheter förmågan att ladda, spela och strömma data med maximal hastighet. NETGEAR Nighthawk X6, faktiskt tack vare de avancerade QoS (Quality of Service) -funktionerna, gör att du kan prioritera de önskade applikationerna för att garantera rätt del av Wi-Fi-bandbredd till varje ansluten enhet och tack vare exceptionella funktioner, anslutning och prestanda för mobila enheter.
Större Wi-Fi-täckning för fler enheter
Tack vare förstärkarna och 6 högpresterande externa antenner som integrerar den innovativa X6 Tri-band Wi-Fi-tekniken kan du njuta av en kraftfull anslutning var som helst i huset. Förstärkare och antenner hjälper till att förlänga Wi-Fi-signalen överallt, även utomhus. Dessutom leder Beamforming + -funktionen Wi-Fi-signalen direkt till anslutna enheter för mer kraftfulla och tillförlitliga anslutningar.
ReadyShare® USB: omedelbar lagrings- och delningsfunktion
ReadySHARE® USB erbjuder praktiska och tillförlitliga funktioner, såsom åtkomst till USB-lagringsenheter och strömmande media. Tack vare USB 3.0- och USB 2.0-portar kan du ansluta en USB-lagringsenhet och logga in via höghastighets-Wi-Fi. Plus, för oändligt roligt, med ReadySHARE® USB kan du spela, visa, lyssna och dela videor, foton och musik på din anslutna TV, spelkonsol eller mediaspelare.
Filskydd med förenklad säkerhetskopia
Med ReadySHARE Vault för PC-programvara kan du enkelt schemalägga automatiska säkerhetskopior för att skydda dina viktigaste foton och filer genom att kopiera dem från vilken dator som helst direkt till den anslutna USB-lagringsenheten. ReadySHARE Vault är gratis att ladda ner och använda med Nighthawk X6.
Förbättrade processorer
NETGEAR Nighthawk X6 har en 1 GHz processor med dubbla kärnor och tre offload-processorer, vilket ökar hastigheten på Wi-Fi eller trådbundna anslutningar, USB-åtkomst och WAN-till-LAN, vilket accelererar den totala nätverkshastigheten ännu mer.