Ninebots nya elektriska skoter kan få dig att säga: “Jag gör det!” (Foto)

 Ninebots nya elektriska skoter kan få dig att säga:

Den senaste rörelsen mot införandet av elektriska och bärbara transportmedel, även känt som elektriska skotrar det har underlättats och kommer säkert att underlättas av två faktorer: pandemin och den nya bonusåterbetalningen för inköp av fordon av denna typ, och inte bara. Men som mycket ofta händer när du närmar dig ett nytt segment kan det vara svårt att hitta din ideala produkt. Ett av de senaste (och mest intressanta) förslagen kommer från Ninebot, märke av de mest kända Segway.

Produkten heter Ninebot KickScooter Air T15 och representerar en härlig blandning av teknik och design. Mer än 6 år efter de första utkasten har laget äntligen kommit att ha en komplett och förfinad produkt i sina händer, och resultatet är relevant. Air T15 kännetecknas faktiskt av en futuristisk design, med linjer som på något sätt påminner om kaross av vissa bilar. Detta gäller styret (vilket smart det böjer sig), fram- och bakljusen och resten av ramen.

Ur teknisk synvinkel kan skoter fällas extremt enkelt, eftersom strukturblocken hanteras av programvaran som känner igen när du vill fälla den. När det gäller prestanda presenterar T15 4 körlägen, samtal. Med dessa lägen kan man uppnå maximala hastigheter på 6 km / h, 10 km / h, 15 km / h 20 km / h.

LÄS OCH: MediaWorld lanserar försäkring för elektrisk mikromobilitet: täckning mot stöld och skada

Ninebot KickScooter Air T15 finns för närvarande på Kickstarter till kampanjpriset för 569 $, med de första transporterna planerade till månaden Juli i år. Det slutliga marknadspriset kommer sannolikt att vara långt högre.

Källa: kickstarter