Ny Sony Xperia Android-telefon med 21: 9-skärm kommer snart att lanseras

Ny Sony Xperia Android-telefon med 21: 9-skärm kommer snart att lanseras

Sony förväntas tillkännage nya Xperia-smartphones vid CES 2020. Ett antal premiumflaggskepp och mellanklassare är uppställda i år inklusive Sony Xperia 5-uppföljning som kan vara utan ram med en hålkamera. En ny Sony Xperia Compact kan också lanseras snart. De kommande enheterna från Sony antas använda Sony IMX686-sensorn och kanske stöd för Sony 360 Reality Audio. Företaget är inte så produktivt som andra OEM-tillverkare, men vet att Sony erbjuder kul och innovation med nya Xperia-telefoner.

Ett galleri med render har läckt ut online. Bilderna skapades av och detta är förmodligen den första läckan för Xperia-smarttelefonen 2020. Vi kan se att skärmen är högre så att bildförhållandet kan vara 21: 9 som liknar Sony Xperia 1, Xperia 10 och Xperia 10 Plus.

Sony kan fortsätta med den välbekanta designen men med små förändringar i specifikationerna. Den boxiga formen finns fortfarande kvar men mindre ramar kan uppskattas. Vi kan se fram emot 3,5 mm hörlursuttag, dubbla främre högtalare och en 6,6-tums platt OLED-skärm. Det kommer bara att vara ett mellanklass på grund av hörlursuttaget och kanske en mellanklassprocessor.

När det gäller bildavdelningen kan nästa Xperia-telefon komma med ett trippel bakre kamerasystem plus en ToF-sensor, 8MP selfie shooter, plus en fingeravtryckssensor på sidan. Uppskattade mått är 168,2 x 71,6 x 8,1 mm.

Det finns inte mycket information, men vi förväntar oss ett tillkännagivande från Sony vid veckans CES. Vi kan inte vänta med att se den nästan ramlösa skärmen på en boxig design plus hålkamera. Håll tummarna.