Nya bilder av Samsung Galaxy Tab S7 och S7 + läcker ut

Nya bilder av Samsung Galaxy Tab S7 och S7 + läcker ut

Efter att vissa renderingar dök upp för att ge oss vår första titt på designen av Samsungs nya Galaxy Tab S7 och S7 + -tabletter, får vi nu en titt på de faktiska enheterna.

Först och främst har en officiell utseende av Samsung Galaxy Tab S7 läckt ut, med tillstånd av Evan Blass. Vi kan bara se enhetens framsida men den stämmer med den ovan nämnda renderingen av Tab S7.

Bilden visar att Samsung har ändrat kamerans främre plats på Galaxy Tab S7. På fliken S6 var den på en av de kortare sidorna av surfplattans ansikte, vilket tyder på att dess huvudsakliga orientering var porträtt. På Galaxy Tab S7 är dock den främre kameran placerad på en av de längre sidorna, vilket innebär att Samsung förväntar sig att du använder den mer i horisontell riktning.

Under tiden har Galaxy Tab S7 + läckt ut tack vare en sydkoreansk certifieringsbyrå (via). Bilderna visar framsidan av Tab S7 +, som ser ut att ha sin främre kamera på en av dess längre sidor precis som den icke-Plus Tab S7-modellen. Baksidan visas också, packar en metallkropp, dubbla bakre kameraray och en plats att placera din S Pen-penna.

Galaxy Tab S7 och S7 + förväntas ha 11-tums respektive 12,4-tums skärmar. Vi har också hört att åtminstone Tab S7 + kommer att ha Qualcomms nya Snapdragon 865 Plus-processor och ett kraftigt 10.090mAh-batteri.

Med Samsung som värd för ett Galaxy Unpacked-evenemang den 5 augusti kunde vi se att både Tab S7 och Tab S7 + tillkännagavs där eller under veckorna fram till evenemanget.