Nya iPods gömda i senaste iTunes-uppdateringen (foton)

Nya iPods gömda i senaste iTunes-uppdateringen (foton)

I den senaste uppdateringen av iTunes, släppt igår tillsammans med Apple Music, Äpple kan ha av misstag glömt en bild av modellerna iPod ännu inte tillgänglig på marknaden.

En gång iPod för första gången i version 12.2 av iTunes, en bild med en Ipod Touch mörkblå, a iPod nano guld och en Ipod Shuffle Rosa: Ingen av dessa modeller finns för närvarande att köpa, så det är säkert att anta det Äpple kommer att presentera en ny uppdatering av sin linje av iPod med dessa färger. Det bör också noteras att iIpod Touch kroken för nyckelbandsslinga, vilket antar att den här bilden i alla avseenden visar de nya modellerna och inte är ett “fel” av Photoshop av grafiska formgivare Äpple.

LÄS OCH: Registrera ditt smeknamn på Apple Music innan någon stjäl det från dig!

En mer noggrann analys ledde också till upptäckten av bilder, förmodligen för att användas som ikoner inom iTunes, av modeller av iPod touch, nano och shuffle i blå, guld och rosa varianter, synliga i galleriet i slutet av artikeln.

Bilderna fanns inte i version 12.1.2, så det är i själva verket en ny upptäckt. Det är inte känt när och om dessa modeller faktiskt kommer att uppdateras: för närvarande finns det brister i iPod nano red Ipod Touch i vissa lager, men vanligtvis Äpple uppdaterar sina musikspelare på hösten, så förvänta dig inte någonting snart.

Via: 9to5Mac Källa: iPhone i Belgien