Nya videor visar enligt uppgift dummy-modeller av Apples 6,5-tums iPhone X Plus och 6,1-tums LCD-iPhone

Apple 6,5-tums iPhone X Plus, 6,1-tums LCD-iPhone

Några dagar efter att vi såg foton som påstod sig visa dummy-modeller av 6,1-tums LCD-iPhone och 6,5-tums iPhone X Plus har nya videor av enheterna dykt upp.

Korta praktiska videor med dummyversioner av 6,1-tums LCD-iPhone och 6,5-tums iPhone X Plus har publicerats av @OnLeaks och. De två enheterna delar en ganska liknande design, med smala ramar runt skärmen, rundade hörn och ett skår. Den stora skillnaden mellan de två – förutom storleken, naturligtvis – är att den mindre LCD-iPhone har en enda bakre kamera medan iPhone X Plus har en dubbel bakre kamerainställning.

Rykten har också sagt att Apple kommer att använda en LCD-skärm i en 6,1-tums iPhone snarare än en OLED som i iPhone X för att sänka kostnaderna. Ett annat sätt att Apple enligt uppgift kommer att göra denna iPhone billigare är att använda aluminium för sin ram istället för rostfritt stål som på iPhone X.

Apples tre nya telefoner – 6,1-tums LCD-iPhone, en ny iPhone X och iPhone X Plus – kommer sannolikt att göra sin debut tidigt till mitten av september. Det beräknas att 6,1-tums iPhone kommer att kosta cirka 700 eller 800 dollar, den nya iPhone X kommer att kosta 899 dollar och iPhone X Plus kan kosta 999 dollar, vilket är Apples begärt pris för den aktuella iPhone X.

Intresserar någon av dessa kommande iPhone-modeller dig?