Officiell Apple Music (även på Android)

Officiell Apple Music (även på Android)

Ankomsten förblev osäker fram till sista stund “men vänta, det finns en sak till”: Apple Music är officiell på scenen på WWDC 2015 tack vare en app som förlitar sig på dess tjänst, som syftar till att utmana giganterna av musikstreaming som Spotify och Google Play Music.

Mycket av de funktioner som hittills har läckt ut har bekräftats: Music-appen ersätter iTunes och presenterar mycket sociala aspekter mellan fans och artister tack vare skärmen Ansluta, personlig rådgivning i det Till dig och naturligtvis tillgång till helheten iTunes-musiksamling lokalt och online genom praktiska val.

Bland de mest intressanta funktionerna hittar vi verkligen radion BeatsOne som kommer att sända 24/7 från tre platser (New York, Los Angeles och London) med de senaste trenderna och specialgästerna. När det gäller den personliga samlingen, några anpassade spellistor enligt din smak, botad med ett system som kombinerar kraften i algoritmer med råd från musikexperter i kött och ben.

Appen och tjänsten av Apple Music kommer att finnas tillgängligt i mer än hundra länder om jag Windows från och med den 30 juni Android börjar nästa höst. Några överraskningar angående priserna; faktiskt bredvid det förväntade prenumeration från $ 9,99 per månad (första tre månaderna gratis) en har lanserats av $ 14,99 att dela upp till sex familjemedlemmar.

Apple Music går sedan in i världens musikstreaming med alla uppgifter för att utmana andra tjänster; innan vi åtar oss rätten måste vi vänta på de första testerna med handen, men det enorma iTunes-biblioteket är mycket konkurrenskraftiga priser kommer säkert att fresta flera användare, och inte bara på Apples operativsystem.