Officiell Stonex Cam: Stonex 4K actionkamera för mindre än 300 € (video)

Se den första

Det är med en klassisk video som Francesco Facchinetti tillkännager officiellt den nya Stonex-produkten, actionkammen som vi berättade om för några dagar sedan, som helt enkelt kommer att kallas Stonex Cam.

Enligt företaget adresserar Stonex Cam världen idrottsmän, ai Youtuber och, varför inte, även vid företag, med tanke på det växande behovet av att skapa högkvalitativa företags- / PR-videor.

Tekniska funktioner – Låt oss se de tekniska egenskaperna hos den nya Stonex actionkammen:

Processor: Ambarella A760

Sensor: Sony IMX117

Videoinspelning: 4k, 2,7k, 1080p / 60fps och 720p / 120fps

Bildupplösning: 16 megapixel

Vid vinkel: 150 °

Digital zoom: 10x

Batteri: 1500 mAh Avtagbar

Visa: Avtagbar 2 ”TFT

Minne: MicroSD Class 10-stöd upp till 64 GB

Övrig: Vattentätt fodral upp till 100 m djup, G-sensor, Wi-Fi

Pris och tillgänglighet – Stonex Cam kommer att säljas från och med slutet av november / början av december till en pris under 300 €. där förpackning försäljning, förutom själva actionkameran, kommer också att innehålla en serie tillbehör precis som det vattentäta fodralet. Dessutom vill Stonex med den här nya produkten bygga ut också till små är bra distribution landar i fysiska butiker. Efter pressmeddelandet om tillkännagivandet av produkten och en video där det är möjligt att observera de första videoexemplen som tagits från Stonex Cam. För mer information kan du registrera dig på stonexcam.com-webbplatsen.

Stonex Cam anländer, för mindre än 300 euro. Facchinetti: “De gav oss upp för döda men vi lever fortfarande och från och med nu kommer vi också in i butikerna”

– Davide Erba är Francesco Facchinetti, respektive VD och Creative Director för Stonex, offentliggjorde idag sin senaste hårdvaruinnovation och lanserade den första Stonex Action Cam: Stonex Cam. En topp i sortimentet som kommer att ha en pris under 300 euro och kommer att vara tillgänglig online och i vissa fysiska butiker startande från slutet av november / början av december 2015. Det kommer att ta itu med idrottsmännens värld, racing, motocross, skidåkning, Youtubers men också företag, där det finns ett ökande behov av att skapa företags- och reklamfilmer internt med ett verktyg av hög kvalitet till ett pris. absolut konkurrenskraftig.

“Han förklarar Facchinetti

Den här gången har dock Brianza-teamet beslutat att inte överlåta sin Action Cam uteslutande till webben utan att marknadsföra den också i liten och stor distribution, landar i fysiska butiker och aktivt involverar återförsäljare och agenter i projektet. Davide Erba motiverar detta val enligt följande: “. E-postadressen i fråga är shops@stonexone.com till vilken alla handlare, aktiva inom detta segment av distributionskedjan som vill omfamna projektet och därför säljer den nya Stonex-produkten i sina butiker, nu kommer att kunna kommunicera deras intresse. För mer information: www.stonexcam.com.