Om du har en YI M1, kör för att ladda ner den nya firmware!

Om du har en YI M1, kör för att ladda ner den nya firmware!

Yi M1 lanserades på marknaden ungefär ett år med maskinvarufack respektabel, men med en programvara inte optimerad för att dra full nytta av det. Företaget hade redan lovat en viktig uppdatering för att avhjälpa några av de viktigaste bristerna som markeras av användarna, och så här kommer firmware 3.0.

De Tillkännagivanden de är inte få (förändringsloggen finns i slutet av artikeln) och de berör många aspekter både inom sektorn Foto både i det video-, först och främst autofokushastighet. En uppdatering som ägare av Yi M1 de kommer verkligen inte att vilja missa sin kamera, vilket för potentiella köpare nu blir ännu mer Intressant ur synvinkel av förhållande mellan funktion och prismed tanke på att den finns i kit för cirka 370 €.

Ladda ner Yi M1 firmware 3.0

YI M1 firmware 3.0 – Changelog på italienska

Tillkännagivanden

    Tillagd exponeringskontroll i P / A / S / M-videolägen Tillagda AF / MF-kontroller för videor Tillagda RAW + JPG-format för foton Tillagda alternativ för Time Lapse-foton Självutlösaren kan nu fotografera från ett till tre foton Histogram i livevisningsläge, för foton och videor Tillagda nya vyer under fokusering (6x, 8x och 10x förstoring) Två nya sätt att visa exponeringsmätvärden Tillagd användarhandbok (måste återställa kameran till se det) Flera val av bilder som ska tas bort Två nya alternativ för visningsnätet Optimerad AE-algoritm (exponeringsberäkning) Förbättrad “Master Guide” -mallen Förbättrad fokuseringshastighet

Fixera

Fixade några kända buggar och förbättrad systemstabilitet

Ändringar

I uppspelningsläge visar rutnätet 12 foton istället för 9

Via: dpreview.com