OnePlus 7 kommer inte att ha trådlös laddning

OnePlus 7 kommer inte att ha trådlös laddning

OnePlus-telefoner är kända för att erbjuda flaggskeppsfunktioner till aggressiva priser, men en funktion som inte har gjort det till en OnePlus-telefon är trådlös laddning. Det kommer inte att förändras med nästa OnePlus-flaggskepp.

OnePlus 7 inkluderar inte trådlös laddning. OnePlus VD Pete Lau bekräftade nyheten till, och ansåg att OnePlus trådbundna snabbladdning är mycket överlägsen trådlös laddning. “OnePlus-laddning är en av de bästa. Trådlös laddning är mycket sämre,” sa Lau.

Det är möjligt att trådlös laddning så småningom tar sig in i en OnePlus-telefon. Lau förklarade att OnePlus arbetar för att påskynda leveransen av trådlös laddning, men att företaget ännu inte har räknat ut ett sätt att inkludera det utan att släppa ut för mycket värme.

Lau har rätt att OnePlus trådbundna snabbladdning är mycket snabbare än trådlös laddning, men vissa tycker fortfarande om bekvämligheten att kunna plocka ner telefonen på en trådlös laddningsplatta för att återfå lite juice snarare än att behöva lura med en kabel som du behöver för att ansluta till din enhet. Trådlöst laddningsstöd skulle vara ett trevligt tillskott till ett OnePlus-flaggskepp, så förhoppningsvis kan företaget ta reda på hur man ska inkludera funktionen på ett sätt som den snart är nöjd med.