OnePlus 8 kommer till Verizon med mmWave 5G

OnePlus 8 kommer till Verizon med mmWave 5G

OnePlus gjorde idag många rubriker med lanseringen av sin OnePlus 8-serie. Företagets nyaste telefoner – OnePlus 8 och OnePlus 8 Pro – drivs båda av Qualcomms Snapdragon 865-processor och stöder därför 5G out-of-the-box.

Men här är saken: OnePlus samarbetar med Verizon i USA för att också ta med en speciell variant av OnePlus 8 till operatören. Det här är inte första gången OnePlus försöker något så här – redan 2019 samarbetade företaget med T-Mobile för en specialversion av OnePlus 7T.

Som en del av sitt senaste partnerskap med OnePlus kommer Verizon att sälja OnePlus 8 5G UW – med andra ord OnePlus 8 5G Ultra Wideband. OnePlus 8 5G UW stöder både sub-6 5G och mmWave 5G, vilket innebär att du får snabbare 5G-hastigheter om du köper telefonen från Verizon.

På andra håll säljer OnePlus bara den nya OnePlus 8-serien med sub-6 5G. “OnePlus 8 kommer till Verizon och signalerar början på ett helt nytt förhållande mellan nationernas mest prisbelönta nätverk och en av de mest spännande nya smarttelefontillverkarna i världen”, skrev Verizon i ett pressmeddelande.

OnePlus 8 5G UW kommer att finnas tillgängligt från Verizon från och med 29 april. Transportföretaget kommer att sälja webbplatsen på sin officiella hemsida, samt My Verizon-appen. Enheten kan köpas för $ 33,33 per månad som en del av ett 24-månadersavtal, eller så kan du köpa den på en gång för $ 799,99.

Märkt med OnePlus, OnePlus 8, OnePlus 8 5G UW, Verizon