OnePlus 8T-bild upptäcks i OxygenOS 11 Beta 4-släppfiler

OnePlus 8T-bild upptäcks i OxygenOS 11 Beta 4-släppfiler

OnePlus har varit upptagen sedan början av detta år – släppte först 8-seriens smartphones och klämde sedan in det prisvärda Nord innan den vanliga utgåvan av 8T-seriens telefoner. År 2020 kunde några fler mellantelefoner – klöver och bille – släppas. Varumärket är kanske på väg att bli en annan “Samsung” som tillgodoser praktiskt taget alla konsumentgrupper. Kommer till 8T, som kan ha kodnamnet “kebab”, har en legitim bild av enheten grävts upp.

Detta kommer med tillstånd av XDA Developers-medlem och tipster Some_Random_Username som gick igenom kodraderna i OxygenOS 11 Beta 4 för att hitta konkreta bevis. Han hittade nämnderna om 8K videoinspelning i den senaste OnePlus Camera-applikationen. Eftersom 8-serien inte har den nämnda funktionen kan det vara den kommande 8T som har funktionen.

Detta sammanfaller med den tidigare läckan, vilket antyder att det finns en 64MP kamerasensor på telefonen. När den kom till den återgivna bilden hittades den i en fil som heter “oneplus_8t.webp” som finns i den nya appen OnePlus Settings. Det är med största sannolikhet bilden som visas i avsnittet “Om telefon”.

Från ovanstående bild kan man räkna ut en enda hålslagskamera och en platt skärm som bekräftar att detta varken är Nord, som har en dubbel frontkamera eller 8-serien, som kommer med en böjd skärm. Denna enda frontbild lämnar oss mycket lite att avsluta men det kommer att finnas mer information i framtiden. Vi kan förvänta oss att Snapdragon 865 Plus SoC på OnePlus 8T troligen kommer att tillkännages i början eller mitten av hösten 2020.