OnePlus 8T ger en förnyad design, kameramodul en stor överraskning

OnePlus 8T ger en förnyad design, kameramodul en stor överraskning

OnePlus närmar sig lanseringen av sin flaggskeppsföljare under senare delen av året, som alla tider. OnePlus 8T har varit i rykten under ganska lång tid med ödet för 8T Pro-modellen fortfarande osäker. För tillfället är OnePlus 8T i fokus för teknikgemenskapen för dess efterlängtade release någon gång i slutet av september eller början av oktober. Intressant nog har fler återgivningar av telefonen dykt upp som ger en rättvis uppfattning om hur den kommer att bli.

Pålitlig tipster @OnLeaks har tweetat några omfattande CAD-renderingar av OnePlus 8T med tillstånd av Pricebaba. Det första man märker som en OnePlus-fläkt är den moderniserade kameramoduldesignen med en L-formad layout som är så Samsung-‘ish ‘. Denna inställning består av en 48MP primär sensor, 16MP ultrabrett objektiv, 5MP makroskytt och 2MP stående sensor. För den främre kameran finns en 32MP-sensor – en förbättring jämfört med 16MP-kameran på OnePlus 8-serien.

Den OxygenOS 11-baserade telefonen levereras med en 120Hz uppdateringsfrekvens (uppgradering över 90Hz OnePlus 8-skärm) 6,55-tums skärm med full HD + upplösning. OnePlus 8T kommer att ha ett mera batteri på 4500 mAh ihopkopplat med 65W Warp Charge. Detta är en större uppgradering över 30W snabb laddning på tidigare modeller.

Om vi ​​går efter vad @OnLeaks hävdar, kommer telefonen att ha Snapdragon 865 som driver tarmarna men räknar inte ut den senaste 865 Plus SoC för att göra nedskärningen. För närvarande ryktas enheten komma i 8 GB + 128 GB och 12 GB + 256 GB konfigurationer. Tydligen har OnePlus 8T fått BIS (Bureau of Indian Standards) certifiering – vilket pekar starkt mot en överhängande release i slutet av denna månad.