OnePlus antyder alltid på skärmen som kommer med sin Android 11-uppdatering

OnePlus antyder alltid på skärmen som kommer med sin Android 11-uppdatering

OnePlus bekräftade tidigare i år att man planerar att lägga till en alltid visningsfunktion på sina telefoner, och nu har vi lite mer information om när den kommer.

OnePlus VD Pete Lau har lagt upp en teaser-bild på Twitter som säger “11” på displayen. “Tweeten innehåller också en bild av en grå klocka, ungefär som du kan se på en alltid på skärmen.

Tweeten föreslår att OnePlus kommer att lägga till en alltid visningsfunktion i OxygenOS med uppdateringen till Android 11. Det är inte klart när den uppdateringen kommer att lanseras, men OnePlus erbjuder en Android 11 Beta till OnePlus 8 och 8 Pro, så företaget arbetar redan med uppdateringen. Android 11 är planerad att starta den 8 september, så OnePlus-uppdateringen kan komma till åtminstone vissa enheter strax efter.

En skärm som alltid är på är en praktisk funktion som visar information som tid, datum och aviseringar utan att du behöver slå på skärmen. Detta kan använda lite längre batterilivslängd, men då tar du inte heller tid och batterilivslängd för att väcka skärmen helt flera gånger under dagen.

Har din telefon en alltid aktiverad visningsfunktion? Om så är fallet, använder du det?

11 “visas.” pic.twitter.com/Y2prOL8Nge

– Pete Lau (@PeteLau) 28 juli 2020