OnePlus lanserar tävling för … .jacket design?

OnePlus lanserar tävling för ... .jacket design?

Mitt i alla de olika problem som människor står inför just nu är det som konsumenterna vill ha mer från sitt favoritelektroniska varumärke en … jacka? Det är vad OnePlus erbjuder sina lojala kunder, eller åtminstone chansen att skapa en design för jackan som de kommer att ge sina “kärnkunder”. Den kinesiska OEM: n bjuder in användare att designa en community-exklusiv jacka och i utbyte kommer vinnarna att få godis och jackan i sig, samt skryta rättigheter.

Om du inte har något bättre att göra och bara tycker om att designa saker eller gå med i tävlingar, har du till den 5 juni att registrera dig för alla tävlingsrelaterade meddelanden. Du kan redan ladda ner mallen som du behöver för din inlämning eller så kan du också använda deras online designverktyg. Temat för den här tävlingen är “Vi och OnePlus” och så måste du tänka på mönster och element som du tror kommer att matcha det.

Designen, som ska vara i PNG-format och måste vara över 120 PPI, ska lämnas in före den 15 juni 2020. OnePlus Review Board kommer sedan att bedöma alla inlämnade mönster baserat på relevans för temat, kreativitet och estetik. De sa också att det borde tillgodose Gen Z-trenden, även om vi inte vet om den här generationen faktiskt kommer att ha på sig jackan. De kommer att välja 8 toppdesigner och sedan är det samhället som kommer att rösta om det fram till 25 juni.

Alla som går med får 200 communitypoäng medan de 8 bästa som kommer att vara listade får 1000 poäng och visas i OnePlus-kanaler. De slutliga vinnarna får sedan en ”Special Edition” av communityjackan och VIP-biljetter till nästa fysiska evenemang (när det är, vet ingen) som kommer att inkludera flygning tur och retur och en natt. Du kan skicka så många inlägg som du kan, säger OnePlus.

När det gäller vem som kommer att vara ”kärnkunderna” som kommer att få jackan, är det fortfarande oklart just nu. Det finns inget som tyder på att de kommer att sälja jackorna så vi får bara vänta och se vad som kommer att hända eller om det kommer att bli många bidrag.