OnePlus verkar reta en röd OnePlus 6

OnePlus verkar reta en röd OnePlus 6

OnePlus 6 har hittills sålts i tre färgalternativ: Mirror Black, Midnight Black och Silk White. Nu ser det ut som OnePlus gör sig redo att lägga till en fjärde.

OnePlus verkar reta en röd version av OnePlus 6. Företaget publicerade idag en teaservideo till sitt Twitter-konto som säger “Inleds nu: C61422.” C61422 är färgen hex-kod för rött. Observera också webbadressen i OnePlus tweet: onepl.us/op6r. “Op6r” i den webbadressen verkar antyda till en röd OnePlus 6. Teaservideoen avslutas med att visa datumet 2 juli, så vi lär nog lära oss mer om vad OnePlus har planerat nästa vecka.

Initierar nu: C61422. Vill du fortsätta? https://t.co/QTDxIcWP5N # OnePlus6 pic.twitter.com/mTyjqk5FZZ

– OnePlus (@oneplus) 29 juni 2018

Förutom OnePlus-tweet twittrade populära YouTuber Marques Brownlee en bild i morse som verkar visa en röd OnePlus 6 kikar ut bakom en svart OnePlus 6.

Åh hej vad har vi här @OnePlus pic.twitter.com/A3eknmAEA8

– Marques Brownlee (@MKBHD) 29 juni 2018

OnePlus är inte främmande för att erbjuda specialfärger på sina smartphones. Vi har sett det med tidigare modeller, inklusive en Lava Red OnePlus 5T, och Silk White-versionen av OnePlus 6 är också en limited edition-modell. Nu ser det ut som om vi får en röd version av OnePlus 6, så håll dig uppdaterad så uppdaterar vi dig med mer information om enheten när den blir tillgänglig.