OPPO Reno Ace2 EVA avslöjade med tematillbehör

OPPO Reno Ace2 EVA avslöjade med tematillbehör

Nu dreglar du över Evangelion: 3.0 + 1.0 Thrice Upon a Time animationsfilm? Då har du fler anledningar att glädja dig över OPPO Reno Ace 2 EVA som Evangelion-tema har lanserat i Kina. Specialtelefonen kommer att tillverkas i ett begränsat antal på 10 000 enheter, så det blir inte lätt att få tag på den här. På både insidan och utsidan bär telefonen EVA-01-temat. Annat än den yttre makeoveren och den anpassade programvaran är enheten faktiskt Reno Ace2-smarttelefonen.

Den 6,5-tums FHD + AMOLED (med 90Hz uppdateringsfrekvens) displaytelefon drivs av Snapdragon 865 SoC parat till 8 GB RAM och 256 GB lagringsalternativ. Det finns en fyrkamerainställning med den primära 48MP (f / 1.7) Sony IMX586-sensorn, en 8MP ultrabred kamera och två andra 2MP-specialeffektkameror. Det finns ett 4000 mAh batteri som laddas via 65W SuperVOOC 2.0-laddare eller en EVA-tema 40W AirVOOC trådlös laddare.

Allt från telefonens förpackning till den faktiska enheten har allt den speciella utgåvan och känslan. Det finns mechas ingångsplugg som inkapslar telefonen som har lackerings- och rustningsdetaljer för Unit-01. Det finns märkbart en elektropläterad sidoprofil av EVA-01 i botten.

Hela paketet har tillbehör med samma temaspråk. Spear of Longinus SIM-ejektorverktyg, enhets-01-skyddsfodral, NERV-öronsnäckor och laddare som antar färgerna på mechas startplatta. Användargränssnittet har samma behandlingstema kring Evangelion. Det kompletta paketet med telefon och tillbehör kommer till Yuan 4400 (ca $ 615).

Tillsammans med detta paket kan du gå till OPPO Watch EVA limited edition draperad i Asuka orange och svart färgtema, Rei Ayanami-tema Enco W31 äkta trådlösa öronproppar och EVA-tema Air VOOC trådlös laddare. Dessa tillbehör kostar 2199 yuan ($ 308), 399 yuan ($ 56) respektive 299 yuan ($ 42). OPPO har också retat bandet EVA Limited Edition och prissättningen hålls under omslag för nu eftersom den vanliga versionen av den bärbara produkten kommer att tillkännages de närmaste dagarna.