Parrot presenterar Bebop, dess nya drönare kompatibel med Oculus Rift

Parrot presenterar Bebop, dess nya drönare kompatibel med Oculus Rift

rnxdj2bpafed0hzocgsm xbuydowgrldzanabmzua tnkgbk14dz4bghj4iy77

Papegoja presenterade nyligen sin nya drönare, Bebop, ett nytt öga på himlen med en autonomi på 12 minuter.

LÄS OCH: Phantom 2 Vision + en drönare som passar varje skott

Designad för att arbeta både inomhus och utomhus och har avtagbara bladskydd (som stannar så snart de träffar något), Bebop 28 x 32 x 3,6 cm och väger mindre än ett kilo.

Som förklaras av VD för Papegoja, Henri Seydoux. Bebop det är i grunden 14MP flygkamera och 180 ° synfält med fish-eye-lins. Tack vare den treaxliga bildstabilisatorn kommer videor och foton att vara fria från jitter från vindbyar eller plötsliga svängar, och allt kommer att lagras på 8 GB SSD-enheten monterad inuti. Om du vill kan du också ladda upp direkt till företagets molntjänst, Sky Academy.

rnxdj2bpafed0hzocgsm

De Bebop styrs via Wi-Fi med appen för Android är iOS, FreeFlight3.0, som visar både videosignalen från drönaren och två virtuella joysticks för att styra fordonet.

För de mest krävande finns det också Skycontroller, en docka där man kan sätta in surfplattan utrustad med joystick och Wi-Fi-signalförstärkare som utökar drönarens autonomi till 2 km.

Och om det inte räcker är det det Skycontroller Den innehåller också en HDMI-port för att ansluta till Oculus Rift så att du först kan se vad drönaren ser, som också kan styras med huvudrörelser.

xbuydowgrldzanabmzua

De Bebop Drone bör släppas i slutet av året men priset är ännu inte känt.