Philips Android TV här är alla de bästa modellerna som kommer i slutet av året (foton)

Philips Android TV här är alla de bästa modellerna som kommer i slutet av året (foton)

Redan i maj var det tal om nya toppmoderna TV-apparater från Philips och hur dessa skulle presenteras i samband med IFA 2015. Nu, en dag efter den offentliga öppningen av evenemanget, alla officiella detaljer om de senaste modellerna av 8000- och 9000-serier från Philips.

Bland dessa Philips 8601 är en TV, tillgänglig i 55 och 65 tum, som i ett fall bara 17 mm tjock erbjuder 4K-upplösning, 50 W ljudsystem och smart funktionalitet för Android TV, en funktion som är gemensam för hela linjen.

Att följa det nya Philips AmbiLux TV (8901) 65 ″, även med upplösning UHD, som har många av funktionerna i den tidigare modellen; För att berika det är Ambilight-funktionen som projicerar ett spektrum av färger på baksidan av TV: n, baserat på bilden som visas på skärmen.

Philips 8700 istället är det företagets senaste böjda 4K-TV (55 eller 65 ″), komplett med en integrerad soundbar, även denna kurva; på denna TV är detaljerna knappa, åtminstone för tillfället.

För att komplettera utbudet av nya Philips TV-apparater, kallas toppmodellen 9600. Detta är 65-tums som kompletterar bättre än teknik av Philips, till exempel stöd för HDR (Philips Bright Premium), Micro Dimming Premium eller Perfect Pixel Ultra HD Engine.

Hitta alla detaljer om modellerna i fråga i de rika tekniska datablad som vi rapporterar nedan, men vet att för att få tag på någon av dessa modeller kommer det att bli nödvändigt att vänta lite längre, eller det sista kvartalet av innevarande år.

4K Ultra HD LCD med 3 840 × 2 160 pixlar

139cm (55 “) 164cm (65”)

Bildförbättring

Perfect Pixel Ultra HD, 1800 Perfect Motion Rate, Bright Pro, Micro Dimming Pro, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion

2 subwoofers + 2x 8 microdriver högtalarsystem
50W, trådlöst utbyggbar upp till 70W (med tillbehör) Double Ring Technology, Neodymium-högtalare, DTS Premium

Förinstallerade Google-appar

Google Play Filmer *, Google Play Musik *, Google-sökning, Röstsökning, YouTube

HbbTV, toppval, TV on demand, Netflix, Spotify Connect, online-appar, onlinevideobutiker

Fjärrkontroll med tangentbord, röst, svep

På de fyra sidorna
Spelläge, musikläge, utbyggbart med nyans

4 HDMI 2.0 (1x med HDCP 2.2), 3 USB (1x USB3.0)

Tvillingmottagare: 2x DVB-T / T2 / C / S / S2

Mått (inklusive stativ)

1317 mm x 758 mm x 227 mm (55 ″) 1551 mm x 892 mm x 270 mm (65 ″)

Avtagbar högtalarbas (PTA860)

Skärmupplösning

4K Ultra HD LCD med 3 840 × 2 160 pixlar

Bildförbättring:

Pixel Precise Ultra HD, 1400 Perfect Motion Rate, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion

30W
Double Ring-teknik, DTS Premium

16 GB med möjlighet till förlängning

Google-appar förinstallerade

Google-sökning, röstsökning, Google Play-filmer *, GooglePlay-musik *, YouTube

HbbTV, TopPicks, TV on Demand, Netflix, Spotify Connect, online-app, onlinevideobutik,

en avancerad fjärrkontroll med QWERTY-tangentbord, magnetisk pad

Ambilight-projektion på tre sidor
Spelläge, musikläge, länk med nyans

4 HDMI 2.0 (1x med HDCP 2.2), 3 USB (1x USB3.0)

Tvillingmottagare: 2x DVB-T / T2 / C / S / S2

Mått (inklusive stativ)

4K Ultra HD LCD med 3 840 × 2 160 pixlar

600nit med 1000nit topp (typiskt värde)

Bildförbättring:

Perfect Pixel Ultra HD, 2400 Perfect Motion Rate, Bright Premium, Micro Dimming Premium, HDR-avkodning, Ultra Resolution, Perfect Natural Motion

50W

Synligt ljud, dubbelringsteknik, Neodymium-högtalare, DTS Premium

16 GB, med möjlighet till förlängning

Google-appar förinstallerade

Google Play Filmer *, Google Play Musik *, Google-sökning, Röstsökning, YouTube

HbbTV, toppval, TV on demand, Netflix, Spotify Connect, online-appar, onlinevideobutiker

Fjärrkontroll med tangentbord, röst och svep

4-sidig
Spelläge, musikläge, länk med nyans

4 HDMI 2.0a (1x med HDCP 2.2), 3 USB (1x USB3.0)

Tvillingmottagare: 2x DVB-T / T2 / C / S / S2

Mått (inklusive stativ)

Top Design Awards riktar strålkastaren mot ankomsten av nya Philips Ultra HD 8000 och 9000 TV-apparater

Philips TV-apparater tjänar iF- och Red dot-designpriser för europeisk premiumhantverk och designexpertis

 Designdomare tilldelade också innovativt ljud och utvecklingen av Ambilight-teknologin. 5 prestigefyllda designpriser för 2015-serien. 4 nya 4K Ultra HD-TV-apparater är stjärnorna i 2015-kollektionen, inklusive den nya Philips 9600-serien och debuten Projektionssystem Ambilight  2015-sortimentet fortsätter att ge en bättre Android TVTM-upplevelse Smart TV Berlin, 3 september – TP Vision avslöjar att dess fokus på förstklassigt hantverk och design för att göra Philips TV-serie har tjänat officiellt iF och Red dot design award för 2015-samlingen.

Den nyligen presenterade 8600-serien vann både iF- och Red Dot 2015-produktdesignpriset, medan den nya 8700-serien av böjda TV-apparater vann Red Dot 2015-priset – den befintliga 7100-serien fick också 2015 designpris från både iF- och Red Dot-juryn.

Alla nya Philips TV-apparater från 2015 är utrustade med operativsystemet AndroidTM L för extremt enkel användning och navigering och ger tillgång till många TV-applikationer som finns i Google Play Store.

Philips 9600: toppmodern bildkvalitet

Philips TV 9600 UHD-serie med den nya High Dynamic Range-standarden klarar otrolig bildkvalitet med ljusare reflektioner, djupare svarta och mer levande färger tillsammans med mer exakta detaljer. Den toppmoderna Bright Premium-tekniken kan återge ljuspunkter upp till 1000 nit vilket leder till skarpa lysande vita för en otroligt riktig bild med klara färger och överlägsen ljusstyrka. Tillgänglig i en storlek på 164 cm (65 ”), möter toppen av sortimentet kraven från även de mest kräsna filmälskarna och är verkligen värdig att toppa sortimentet. Perfekt Pixel Ultra HD-bildbehandling och uppskalningsteknik säkerställer att Philips 9600-serien levererar ljusa, detaljerade bilder med högt djup och kontrast från alla källor. Premium Micro Dimming och LED-bakgrundsbelysning med individuella justerbara segment ger hög kontrast för Ambilight på fyra sidor. Denna funktionalitet i kombination med en ultratunn metallbas skapar en extremt uppslukande tittarupplevelse och ger intrycket att Philips 9600 flyter i en ljusstråle. Den eleganta designen

European berikas av Blade-kromfötterna och en supertunn metallintegrerad soundbar, som ligger strax under skärmen och ger ett mycket starkt ljud, men samtidigt rikt och detaljerat.

Philips AmbiLux: den mest uppslukande tittarupplevelsen

Philips AmbiLux 4K Ultra HD-TV tar den uppslukande Ambilight-tittarupplevelsen till nästa nivå med introduktionen av Ambilight-projektionsteknik. Det klassiska Philips Ambilight-systemet använder rader av LED-lampor monterade på enhetens baksida för att skapa en glans av färgat ljus på väggen bakom TV: n. Färger matchar skärminnehållet exakt för att skapa en illusion av en större bild och för att ge en ännu mer tilltalande tittarupplevelse. Revolutionerande Ambilight-projektionsteknik frigör bilder från tv: ns begränsningar med nio små pico-projektorer, var och en snyggt placerad på baksidan av AmbiLux TV. Ambilight-projektionssystemet kan projicera bilder med överlägsen klarhet, livfulla färger och perfekt kontrast för att skapa en uppslukande upplevelse som verkligen bryter gränserna för TV-tittande.

Philips AmbiLux finns i 164 cm (65 ”) och har en tunn ram och ett tunt metallställ, allt i kvalitetsmaterial för att skapa en TV som är lika bra som dess prestanda.

Philips 8700: Den senaste böjda Philips-TV: n med en inbyggd böjd soundbar

Med 3-sidig Ambilight, mörkfärgade metalldetaljer och ett designat ‘Nu Arch’-stativ är den senaste böjda Philips 4K UHD-TV ett perfekt tillskott till alla hemmiljöer.

Philips 8700-serien finns i modellerna 139 cm (55 “) och 164 (65”) och har kraftfull bildbearbetningsteknik med upplösning i ultraupplösning för att återge skarpare bilder med utmärkt kontrast och detaljer, oavsett källa som kameran är ansluten till. TV.

En tunn, krökt krom soundbar med ett mikrohålsmönster på ytan är i perfekt harmoni med den snygga designen och säkerställer ljudkvaliteten i 8700-serien, som kombinerar detaljer och kraft på bilderna för en avancerad film- eller TV-upplevelse på böjd skärm.

Philips 8601: Smal rakhyveldesign, 4-sidig Ambilight och ett unikt ljudsystem

Philips 8601-serien är utrustad med de senaste och mest prisbelönta Philips bildbearbetningsteknikerna och BrightPro-systemet för att återge de skarpaste och mest detaljerade bilderna möjligt med bildens ljusstyrka upp till dubbelt så ljus som vanliga TV-apparater. 8601-serien har också en

innovativt ljudsystem som ger ett fantastiskt och expansivt ljud bakom TV: n. 18-högtalarsystemet med 16 mikrodrivrutiner och två Neodymium-subwoofers har en total effekt på 50W.

Mikrodrivrutinerna är monterade på två mycket raffinerade mörkblanka kromhögtalare, separerbara högtalare som löper vertikalt längs de två högra och vänstra sidorna av TV: n men som också kan tas bort och placeras långt bort eller monteras på valfria stativ. Resultatet är en TV-apparat med sitt eget trådlösa ljudsystem som kan skapa riktigt uppslukande 70W-ljud med rikt bas och kristallklart ljud för att njuta av filmljud på bästa möjliga sätt och erbjuda flexibiliteten för alla stilar. av livet.

En fantastisk TV med bildkvalitet i världsklass, en mycket snygg europeisk handgjord design och 4-sidig Ambilight-teknik berikar Philips 8601-sortimentet som inkluderar modeller i storlekarna 139 cm (55 ”) och 164 cm (65”).