Philips presenterar 4K Android TV-serien på CES 2019

Philips presenterar 4K Android TV-serien på CES 2019

Nyhetsfloden har börjat när Consumer Electronics Show i Las Vegas startar om några dagar. Om du är intresserad av smarta TV-apparater blir du glad att veta att Philips äntligen släpper 4K-TV-apparater i USA som kommer att köras på Android TV-plattformen. Funai, deras marknadsförare i USA, meddelade att de kommer att ställa ut de två serierna av Philips 4K UHD Android TV, 5704 och 5904, vid sin monter under CES. Men endast 5704 kommer redan att finnas tillgängliga på utvalda marknader medan vi måste vänta på att den andra ska släppas senare i år.

Båda TV-serierna kommer att köras på Android TV och kommer med Android 8.0 Oreo ur lådan så att du också kan komma åt appar och spel i Google Play Butik. Varje serie har 5 skärmstorlekar, nämligen 43, 50, 55, 65 och 75 tum. De har också mikrofoner nära fält så att du kan komma åt din Google Assistant från din TV och be den göra saker som det vanligtvis gör som att svara på frågor, lägga till möten i din kalender, komma åt din e-post, berätta om vädret .

Naturligtvis är den främsta anledningen till att du förmodligen köpte en smart-TV i första hand att strömma program och filmer från dina favorittjänster. Du kan använda fjärrkontrollen för att bläddra eller Google Assistant själv för att hjälpa dig. TV-apparaterna har också Chromecast-stöd. Så om du behöver spegla din telefon till TV: n, oavsett om det är att göra videosamtal, visa bilder från din telefon eller strömma innehåll därifrån, kan du nu göra det utan att behöva någon extern enhet ansluten till TV: n.

5704-serien av Philips 4K UHD Android TV är redan tillgänglig via utvalda återförsäljare även om de inte angav vilken. Under tiden kommer 5904-serien att släppas under andra halvåret 2019. En av skillnaderna mellan de två är att den senare förmodligen blir dyrare eftersom den också har en fjärrfältmikrofon så att du kan använda Google Assistant på ett längre avstånd.

Båda serierna kommer att finnas tillgängliga på Philips monter under CES-mässan i Las Vegas som börjar den 9 januari och kommer att pågå till den 12 januari.

VIA: SlashGear