Pixel 3a XL-namn kan ersätta Pixel 3 Lite XL

Google Pixel 3 Lite XL Render

Igår sa vi till dig att Samsung Galaxy S10 Lite inte kommer att kallas Lite. Galaxy S10 E bekräftades inte men vi vet bara att den sydkoreanska teknikjätten inte kommer att använda ordet “lite” för sin 10-årsjubileums flaggskeppsserie. Nu lär vi oss att nästa generations Pixel Lite-telefon från Google också får ett annat namn. Pixel-linjen har vanligtvis Pixel och Pixel XL så Pixel Lite ska vara ny. Vi antar att det är ett mellanklassutbud.

Istället för Pixel 3 Lite XL kan den nya telefonen kallas ‘Pixel 3a XL’. Det är inte slutgiltigt än så ta det här med en nypa salt.

Vid det här laget spelar det ingen roll vilket namn Google väljer att kalla det. De Pixel 3a XL är en annan chans för teknikjätten att bevisa att Pixel-linjen är värt våra hårt förtjänade pengar.

En webblogg för Geekbench visar en mystisk telefon från Google med anständiga specifikationer och kan därför erbjuda anständig bearbetningshastighet. Vi ser att den kör Android 9 Pie vilket förväntas eftersom det är den senaste versionen från företaget.

Det råder osäkerhet om vilken processor som används men vi vet att det är en oktakärnig Qualcomm Snapdragon-chipset. Det finns också minst 4 GB RAM-minne.

VIA: PhoneArena