Pixel 4 trådlös laddning två gånger snabbare än förra årets Pixel 3

Google Pixel 4 charging

Den senaste Google Pixel 4-serien är för närvarande ett hett ämne. Båda modellerna, Pixel 4 och Pixel 4 XL, förväntas bli bättre versioner av tidigare Pixel-enheter. Teknikjätten har inte riktigt vunnit inom detta område men den har verkligen potential, särskilt eftersom den känner Android-plattformen riktigt bra. De nya Made by Google-produkterna introducerades officiellt förra veckan och vi har presenterat dem flera gånger sedan dess. Dess exklusiva Live Caption kommer snart till Pixel 3 och 3a. Vi hörde också att uppladdningar av originalkvalitet till Google Photos från Pixel snart kan vara över.

Pixel 4 64GB Unlocked är nu tillgänglig på Amazon med ett gratis presentkort. Det bekräftades att Pixel 4-seriens telefoner inte rullar ut i Indien. Det har varit några mindre problem som Face Unlock som fungerar även när ögonen är stängda och 5G inte är redo på den nya generationens Pixel. Det finns också frågan om 4K-inspelning vid 60 fps som tar för mycket utrymme.

Mer kommer att sägas om Pixel 4-serien och idag lär vi oss att telefonen faktiskt kan stödja 11W Qi trådlös laddning. Jämfört med 5W Qi trådlös laddning av Pixel 3 är Pixel 4 snabbare. XDA: s egen Mishaal Rahman upptäckte den här biten och noterade att Google inte nämnde detta.

Rahman delade länkar till Pixel 3 och Pixel 4-listan på Wireless Power Consortium.

Minst 11 watt mottagen effekt är mer än två gånger förra årets 5 watt på Pixel 3. Det är verkligen goda nyheter vilket innebär att trådlös laddning är två gånger snabbare i år. Detta innebär också att Google har gjort trådlös laddning just den här gången och det är något som måste firas.

Sidan på Wireless Power Consortium betyder också att Pixel 4 kan laddas trådlöst med vilken snabb Qi trådlös laddare som helst som finns på marknaden. Telefonen ska kunna stödja laddaren och ändå få maximal laddningshastighet. Pixel 4s batteri är bara 2800mAH så vi kan förvänta oss kort batteritid så snabb trådlös laddning kan vara till stor hjälp.