Plånbokskort: Slutet på Googles kreditkort är satt till 30 juni

Plånbokskort: Slutet på Googles kreditkort är satt till 30 juni

Lanserades i USA för knappt tre år sedan Google Wallet-kort de kommer aldrig att se ljus i Italien. De specifika kort som är anslutna till betaltjänsten med samma namn Google som under kort tid gör betalningar på elektroniska kreditkretsar eller via NFC och uttag från bankomaten (vår bankomat) kommer att raderade börjar nästa 30 juni.

Tillkännagivandet gjordes till de i staterna som har en Plånbokskort via ett e-postmeddelande som förklarar att det från och med den 30 juni inte längre går att genomföra betalningar. Ett drag som förmodligen syftar till att rationalisera de betaltjänster som görs i Google, kanske att driva mot Android Pay.

Ditt plånbokskort slutar fungera den 30 juni

Hej Christopher,

Vi vill tacka dig för att du använder Wallet-kortet och för all feedback du har delat.
Efter noggrant övervägande har vi beslutat att vi inte längre ska stödja Wallet-kortet från och med den 30 juni. Framöver vill vi fokusera på att göra det enklare än någonsin att skicka och ta emot pengar med Google Wallet-appen.

Här är vad detta betyder för dig:

Du kan bara göra inköp med ditt Wallet-kort fram till 30 juni. Du kommer inte att kunna lägga till pengar i ditt Wallet-saldo från ett bankkort eller bankkonto efter den 1 maj, men pengar du får från andra kommer fortfarande att läggas till ditt saldo . Om du har pengar i ditt Wallet-saldo efter den 1 maj kan du behålla det där, skicka det till andra eller ta ut pengar när som helst gratis.

Om du är intresserad av att hitta en ersättning för ditt plånbokskort erbjuder både American Express och Simple debetkonton med liknande funktioner, inklusive ett kort. Dessutom har vi samarbetat med dem så att Wallet Card-användare får en extra bonus efter att de registrerat sig.

När vi avslutar stödet för Wallet-kortet är vi glada att fortsätta förbättra Google Wallet för att ge dig bästa möjliga upplevelse när du betalar vänner och familj. Vi arbetar hårt med nya funktioner, så håll koll på dem under de kommande månaderna.
Om du har några frågor, besök vår FAQ.

Google Wallet-teamet