Razer Project Ariana är projektorn som utökar spel på husets väggar (foto)

Razer Project Ariana är projektorn som utökar spel på husets väggar (foto)

rakblad verkar på humör för tamarrate mycket fantastiska produkter på CES 2017 i Las Vegas. Efter att ha presenterat den nya spelbärbara datorn med 3 4K-skärmar har det amerikanska huset också meddelat den nya Projekt Ariana, en typ av spelprojektor kunna animera väggarna i ditt hem som om du verkligen var inne i spelet.

Projekt Ariana ansluter sig till det redan stora Chroma ekosystem, som också inkluderar möss, tangentbord och andra tillbehör. Och bara genom att arbeta tillsammans med alla dessa enheter lyckas det återskapa och expandera bilderna som rullar på skärmen PC: n, med ljuseffekter som också återges av lysdioderna för de anslutna tillbehören. Vi inbjuder dig att titta på bilder i galleriet för att bättre förstå vad vi pratar om.

Projektorn har en form väldigt speciellt: sett från den andra ser det ut som ett slags halvcirkel, men om du tittar på det framifrån kommer du att märka att tjockleken avsmalnar mot kanterna. På tal om tekniska funktioner kan Razers nya enhet projicera bilder till 4K-upplösning, med en 155 ° fiskögolins och två kameror på sidorna som spårar rummets konturer för att undvika förvrängning av bilden.

LÄS OCH: Allt blir en controller för Vive

Det återstår att se hur användbara leserna verkligen är funktionalitet tillhandahålls av den här enheten. Antagligen kommer den aspekt att överväga mest att vara den rum där projektorn kommer att installeras, eftersom mycket av kvaliteten på representationen också beror på möbelarrangemanget och spelstationen.

Projektet Ariana för nu är bara en prototyp, som visar hur avancerat tillbehörssystemet som skapats av Razer, men föreslår en originalidé och som också kan hitta en verklig tillämpning de närmaste åren. Är du redo att se fiender att döda eller bilar att övervinna visas på väggarna?

Via: The Verge