Razers första Android-telefon någonsin nu tillgänglig i Microsoft Store

Razers första Android-telefon någonsin nu tillgänglig i Microsoft Store

Razer lanserade nyligen sin första smartphone någonsin med fokus på spelare. Företaget samarbetade också med Microsoft för att sälja Razer Phone uteslutande på Microsoft Stores i USA och Kanada. Enheten såldes i Microsoft Store igår, och du kan nu få en till dig själv genom att gå till din lokala butik eller ta en från onlinebutiken Microsoft. Som en del av partnerskapet säljer Microsoft en specialutgåva av Razer Phone som kommer med en grön Razer-logotyp på baksidan också, men Razer gjorde bara 1337 enheter av dem.

När det gäller specifikationer är Razer Phone ganska kraftfull. Enheten levereras med världens första 5,76-tums QuadHD-skärm med en uppdateringsfrekvens på 120Hz som låter dig njuta av spel utan fördröjning. Under huven finns Snapdragon 835, 8 GB LPDDR4 RAM, 64 GB lagring och ett 4000 mAh batteri. Liksom många flaggskepp i år kommer Razer Phone med en dubbelkamerainstallation på baksidan där du hittar de två 12MP-kamerorna, varav den ena är ett teleobjektiv, och företaget har också packat en 8MP-kamera för selfies på främre. Razer Phone är definitivt inte gjord för att ta bilder, så har inga höga förväntningar från kameran.

Intressant är att 4000 mAh-batteriet på Razer Phone uppenbarligen kan erbjuda upp till 7 timmars spel, 12,5 timmars videouppspelning och hela 63,5 timmars musikuppspelning. Det här är bara Razers anspråk och din körsträcka kan variera. Det som är bra med enheten är att den kommer med Qualcomm Quick Charge 4+ som kan hjälpa enheten att ladda upp till 85% på bara en timme.

Att köpa Razer Phone från Microsoft Store ger dig dock inte en gedigen Microsoft-upplevelse. Enheten levereras med Nova Launcher ur lådan, och Microsoft säger att sin egen Android-launcher är kompatibel med enheten, som upptäcktes av MSPoweruser. Enheten levereras fortfarande med en ren Android-upplevelse så det finns inte mycket bloatware, men kom ihåg att det inte kommer med den senaste versionen av Android.

Hur som helst, om du är intresserad av att skaffa Razer-telefonen kan du få en här från Microsoft Store för $ 699.

Märkt med Android, Microsoft Store, Razer, Razer Phone