Robust telefon från Cat S48c kommer att finnas tillgänglig från Verizon

Cat S48c Phone Verizon

Cat s61 var den senaste robusta telefonen vi presenterade från Cat. Det finns nyare modeller tillgängliga men det är först nu Cat S48c Android-telefonen kommer till Verizon. Vid veckans CES 2019 tillkännager CAT S48c: s tillgänglighet i USA via Verizon. Om du letar efter en ny robust smartphone för daglig användning, kolla in Cat S48c och se att den är redo för ditt arbete och produktivitetsbehov. Verizon-kunder kan använda enheten för endast $ 249,99 om du redan använder Verizon Business och Enterprise.

Detaljhandelspriset för Katt S48c är $ 599,99. Det är inte precis överkomligt men dess robusthet är tillräckligt skäl för dig att köpa en. Naturligtvis vet vi att du bara får enheten om du alltid är utomhus eller arbetar i tuffa miljöer.

Verizon kommer att börja erbjuda Cat-telefonen innan januari slutar direkt från catphones.com. Den kommer att vara redo med MIL-SPEC 810G-klassning, IP68-vattendammtäthet och klass I-klass 2-godkännande. Alla dessa standarder innebär att telefonen tål extrem temperatur, vibrationer, damm, droppar, vatten och vissa farliga material.

Telefonens 13MP bakre kamera kan användas under vatten eftersom telefonen kan sänkas upp till fyra vatten, upp till 35 minuter. Vi har ingen aning om vilket arbete du kan göra som kräver att du gör saker under vattnet, men Cat S48c kan också användas för resor och andra äventyr utomhus.

Cat S48c på Verizon är ett sätt för Cat att nå fler konsumenter på grund av den pålitliga anslutningen. För att granska specifikationerna är Cat S48c utrustad med en 5-tums FHD-skärm, Corning Gorilla Glass 5, 4000mAh batteri, programmerbar nyckel, 13MP bakre kamera med blixt, 5MP främre kamera, 64 GB inbyggd lagring, 4 GB RAM, 2,2 GHz Qualcomm SDM630 , VoLTE och MIL-SPEC 810G. Telefonen körs på Android Oreo men kan uppgraderas till Android Pie.

KÄLLA: Kattelefoner