Så här aktiverar du smidig rullningsfunktion i Google Chrome

Så här aktiverar du smidig rullningsfunktion i Google Chrome

Det är ingen tvekan om att Google Chrome just nu är den mest använda webbläsaren. Det fantastiska är att Google Chrome är tillgängligt på alla plattformar inklusive Windows, Linux, macOS, Android, iOS, etc. Anledningen till att Google Chrome just nu används av miljontals användare är att det ger användare många funktioner och det är en av de rena webbläsarna som du kan använda idag.

Google Chrome har några konkurrenter som Microsoft Edge, Firefox, Opera, etc. Men av alla dessa verkar Microsoft Edge vara den största konkurrenten till Google Chrome. Precis som Google Chrome ger Edge Browser också användare många funktioner och webbläsaren är lätt jämfört med Chrome. En av de bästa och mest anmärkningsvärda funktionerna i Edge Browser är Smooth Scroll

Att byta en webbläsare bara för smidig rullning är dock inte meningsfullt. Eftersom alla använder Google Chrome Browser kommer vi att dela en enkel metod som kommer att ge Edge Like smooth Scrolling i Chrome Browser. Inte bara det, men metoden som vi kommer att dela nedan låter dig ändra effekten av att rulla på kromwebbläsaren.

Aktivera smidig rullningsfunktion i Google Chrome

Så här i den här artikeln kommer vi att dela hur du aktiverar Edge som att rulla i Google Chrome-webbläsaren genom SmoothScroll Chrome-tillägget.

Steg 1. Först och främst, gå till Chrome webbutik och sök efter SmoothScroll. Du kan klicka på den här länken för att besöka destinationssidan direkt.

Installera Smooth Scroll på Chrome

Steg 2. Klicka nu på ‘Lägg till i krom’ och klicka sedan på ‘Lägg till tillägg’

Klicka på 'Lägg till tillägg'Klicka på ‘Lägg till tillägg’

Steg 3. Vänta nu några sekunder tills SmoothScroll-tillägget installeras på din Chrome-webbläsare. Efter installationen öppnar den en annan webbsida där du kan göra ändringar.

Gör de nödvändiga ändringarnaGör de nödvändiga ändringarna

Steg 4. Bläddra ner för att utforska fler inställningar som tangentbordskontroller etc.

Ställ in tangentbordskontroller, pulsalgoritm etc.Ställ in tangentbordskontroller pulsalgoritm, etc.

Steg 5. I det sista steget klickar du på ‘Spara inställningar’ och laddar sedan om alla öppnade webbsidor eller startar bara om webbläsaren.

Starta om webbläsarenStarta om webbläsaren

Det är det, du är klar! Nu är det bara att bläddra i valfri webbsida så kommer du att märka kant som smidig rullning. Så det här är hur du kan aktivera kant som smidig rullning i Chrome-webbläsaren.

Några andra tillägg:

Precis som Smooth Scroll finns det andra liknande tillägg i Chrome webbutik. Nedan har vi delat två bästa tillägg för att möjliggöra smidiga rullningsfunktioner i Chrome-webbläsaren för Windows 10.

1. Logitech Smooth Scrolling

Logitech Smooth ScrollingLogitech Smooth Scrolling

Om du använder en Logitech-mus kan du använda det här tillägget. Tillägget fungerar med Logitech-mus eller pekplatta. Förlängningen stöder dock inte spelmus. Chrome-förlängningen ger smidig rullning som smartphone som fungerar med det mesta av Logitech-musen som finns på marknaden.

2. Smidig tangentbläddring

Smooth Key ScrollSmooth Key Scroll

Tja, den här är lite annorlunda jämfört med de andra två som anges i artikeln. Med tillägget kan du använda dina piltangenter för att flytta runt med justerbar hastighet. Det möjliggör smidig och lyhörd rullning med tangentbordet på varje sida på webben. Så, Smooth Key Scroll är ett annat bästa tillägg för att möjliggöra smidig rullning i Chrome-webbläsaren.

Så det här är hur du kan använda Chrome-tillägget SmoothScroll för att få Edge som smidig rullning i Google Chrome-webbläsaren. Om du har några andra tvivel, var noga med att diskutera det med oss ​​i kommentarfältet nedan.