Så här återställer du en osparad Excel-fil

How to Recover an Unsaved Excel File

Microsoft Excel är utan tvekan en av de mest användbara applikationer som kommer med Microsoft Office-sviten. Det gör det säkert enkelt att sortera och lagra data som diagram, diagram och budgetar. Även om det inte är lätt att göra din uppgift i Excel, men vet du vad som gör det ännu värre? Efter att ha spenderat timmar och timmar för att få ut det mesta av dina data i dessa Excel-ark glömmer du på något sätt att spara det, eller ibland låter en förväntad kraftkrasch inte spara ditt hårda arbete. Medan vissa hårda arbetare kommer att jobba om för att få data sorterade i Excel, finns det också några smarta arbetare. Det här är de människor som lär sig att återställa osparad Excel-fil.

Hur man återställer en osparad Excel-fil

Till alla de hårda arbetarna där ute är det du som fick oss att ta upp frågan angående “Hur återställer jag en osparad Excel-fil?” för den här artikeln. Nästa gång du inte kan spara din Excel-fil i tid och du tänker göra allt igen, kom ihåg att det inte bara är slöseri utan en möjlighetsmördare att göra något mer produktivt. Lär dig den här nedan nämnda metoden som lär dig hur du återställer en Excel-fil som inte har sparats. Denna metod kan endast användas i Microsoft Excel eftersom metoden som nämns i den här artikeln lär dig att återställa en osparad Excel-fil.

Åtgärder för att återställa en excel-fil som inte sparades

    Snälla du öppna Microsoft Excel på datorn.

För att påminna dig, genom den här artikeln försöker du lära dig hur du “återställer” en osparad Excel-fil.

    Gå till Fil flik.
    Under Fil flik, Välj den Öppna alternativ. Nu, under Öppna alternativ, klicka på “Nyligen” alternativ.Så här återställer du en osparad Excel-fil

    Välj alternativet från listan på skärmen “Återställ o sparade arbetsböcker”. Alternativet finns vanligtvis längst ner i listan. Den alternativa metoden att göra är att gå till Arkiv> Alternativ. Klicka på “Hantera arbetsböcker” som ger dig en rullgardinslista. Välja “Återställ o sparade arbetsböcker” från listrutan.Hur man återställer en osparad Excel-fil
    Klicka på den nödvändiga filen följt av ett klick på “Öppna” alternativet längst ner på skärmen. Den tidigare osparade filen öppnas för dig och en banner som visas högst upp rekommenderar att du sparar filen. Klicka på “Spara som” alternativ för att spara filen.

Således har du lärt dig att återställa en osparad Excel-fil.

Vi hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att lösa din fråga, “Hur återställer du en osparad Excel-fil?”.

Slutsats

Gilla och dela den här artikeln med dina vänner, kollegor och släktingar som behöver lära sig metoden för att återställa en osparad Excel-fil. Med hjälp av dina kommentarer, låt oss veta om vi kan göra något bättre. Om du vill att en artikel ska läggas upp på din fråga och sedan dela din fråga i kommentarfältet.