Så här kan du dölja senast sett på Whatsapp men ändå se andra –

hide last seen

WhatsApp är en av de mest populära och stora budbärarna som tillåter meddelanden via Internet. Med WhatsApp kan du kontakta dina vänner och familj och skicka bilder, videor och andra multimediaobjekt till dem. Eftersom många människor inte vill att andra ska se sitt senast sett och vill skydda sin integritet genom att dölja WhatsApp har senast sett tiden.

Nu behöver du inte oroa dig för att den senaste versionen av WhatsApp nu kommer med en inbyggd funktion där du kan dölja din senast visade tid, och det kräver ingen användning av ytterligare programvara eller app.

Låt oss berätta att hur man döljer Whatsapp Senast sett tid på Android OS. Dessa steg är väldigt enkla och kräver ingen typ av app och det tar mindre än 2 minuter att utföra.

Här är de 3 enkla stegen för att dölja ditt senast sett på WhatsApp:

Steg 1: Öppna WhatsApp på din smartphone och gå sedan till. När du har öppnat inställningarna trycker du på kontoalternativet. När du har öppnat kontoalternativet väljer du sekretess från listan.

Steg 2: När du väljer sekretess kommer en lista med alternativ att visas och du kommer att se två alternativ som säger:

1- Vem kan se min personliga information

    Senast sett Status för profilfoto

2- Meddelanden: Blockerade kontakter (som är inga som standard.

Steg 3: Från listan klickar du helt enkelt på Senast sett och väljer Ingen om du inte vill att någon ska se din senast visade tid, eller så kan du ställa in den på “endast dina kontakter” för att se din senast sett tid eller alla. Välj som du vill och tryck sedan på följande alternativ., / P>

Men kom ihåg att om du inte delar ditt senast sett kommer samma sak att vara fallet med dig. Du kommer inte att kunna se det senast sett av andra människor.

Tja genom att göra dessa 3 enkla steg kan du dölja din senast sett från ditt WhatsApp-konto. Dessa steg är väldigt enkla och kan utföras av alla som har lite kunskap om Android-apparna.

Hoppas att du följt varje steg noga och det fungerade för dig. Vänligen ge din feedback i kommentarerna nedan.