Så här rotar du Android-telefon utan dator / dator 2020 Topp 6 sätt

How to root android phone without pc, Root Android Without Computer

Har du någonsin tänkt att rota din telefon utan dator 2020, men hade ingen aning om var du ska börja? Om ja, har du nyligen gjort ett bra val genom att besöka den här bloggen. I det här blogginlägget kommer vi att visa dig en steg-för-steg-guide om hur du rotar Android-telefonen utan dator.

Men innan du rotar din telefon måste du ha en uppfattning om vad det betyder innan du gör det. Så utan att ha fler samtal, låt oss komma igång:

Vad är Rooting?

Rooting innebär att du låser upp några speciella behörigheter på din Android-telefon Vilken vanlig användare inte kommer att kunna komma åt på sin telefon. När du rotar din telefon kommer du att kunna utföra några speciella uppgifter som att installera anpassade ROM-skivor, förbättra prestanda, öka batteritiden, inaktivera meddelandefältet etc.

Med enkla ord är det precis som att ha tillgång till telefonens rotkatalog. Du kan rota din telefon antingen via en dator eller utan en dator. Vissa enheter behöver en dator för att vara rotade, men vissa enheter behöver inte en dator.

Hur rotar jag Android-telefon utan PC?

Långt borta var de dagar då det var svårt att rota en telefon och kräver åtkomst till en dator, men nu 2020 kan du rota en enhet genom att följa några enkla steg och även utan att använda en dator.


Fördelar med att rota en Android-enhet

Att rota en Android-enhet erbjuder dig flera anpassningar tillsammans med hundratals funktioner som är följande:

1. Anpassade ROM-skivor

Att rota din Android-enhet är ett av de bästa alternativen när det gäller att installera en anpassad ROM på din enhet. Genom att göra det kan du testa och få tillgång till de nya Android-versionerna redan innan de släpps för din enhet.

2. CPU-klockning

Att rota en Android-enhet gör det också möjligt för oss att klocka på vår CPU, vilket i gengäld ökar vår batteribackup.

3. Bättre backup och snabbare batteri

Eftersom Rooting en Android-enhet öppnar hundratals anpassningsalternativ för dig vilket innebär att du också kan döda bakgrundsapparna och öka din batteribackup.

4. Kompatibilitet för installation av speciella appar

Det finns hundratals superappar tillgängliga på internet som kräver en rotad enhet för installation. Att rota din enhet låter dig installera de superapparna på din enhet.

5. Annonsblockering

Annonser är en av de viktigaste frågorna när vi surfar på webbplatser på internet. Att rota din enhet låter dig också blockera dessa annonser.

6. Frekventa säkerhetskopior

En rotad enhet gör att du kan ta en fullständig säkerhetskopia av all data som är lagrad på din Android-enhet.


Nackdelar med att rota en Android-enhet

Det finns några nackdelar med Rooting också som du bör komma ihåg innan du rotar din Android-enhet. Låt oss ta en titt på dessa nackdelar enligt följande:

1. Garanti för rotlösning

De flesta Android-enheter kommer med en garanti som låter dig kräva skador om din enhet skadas, men om du rotar din enhet, kommer detta att upphäva din garanti och du kommer inte att kunna göra anspråk på din garanti.

2. Säkerhetsbegränsningar

Rotade enheter är precis som en öppen dörr för hackare, så du måste ägna stor uppmärksamhet när du betalar pengar online eftersom hackare kan få tillgång till din personliga bankinformation.

3. Risken för att enheten blir död

Rooting kan göra din enhet till en värdelös maskin och din enhet kan sluta fungera efter rootingen.

4. Virus och skadlig kod

De flesta av superapparna kommer med skadliga virus och skadlig kod som kan förstöra din enhet. I vissa fall kan dina uppgifter också stulas.


Saker du bör komma ihåg innan du rotar din enhet

Tänk på att låsa upp din Bootloader. Se till att säkerhetskopiera din enhetsdata innan du rotar det. Gör det möjligt USB felsökning på din enhet.
Ladda din enhet helt innan du utför en root på din enhet. Vi delar det här inlägget endast för utbildningsändamål. Du kan inte hålla oss ansvariga för någon form av skador.

Fördelar med att använda rotappar för att rota din enhet

Du behöver inte ha en Windows-enhet för att rota din telefon. Alla root-appar med ett klick är riskfria. Färre chanser att få vår enhet upplåst och murad. Du behöver inte betala ens ett öre för att rota en Android-enhet. Färre chanser för dataförlust. Låter dig rota nästan varje enskild Android-version. Ett av det snabbaste och enklaste sättet att rota en Android-enhet.

Bästa klickappar för att rota Android-telefon

Vi har hittat några appar som låter dig göra det och alla har olika steg för att rota din enhet.

1. Hur man rotar Android-telefonen utan någon app

Om ingen av ovanstående metoder fungerar för dig, kommer det säkert att fungera. I den här metoden placerar vi rotskriptet i systemmappen. Processen är lite knepig så följ alla steg noggrant.

Den här metoden fungerar på varje återhämtning, men vi använder TWRP-återhämtning som ett exempel. Stegen kommer att vara desamma för andra återhämtningar också.

  Hämta Super-Su root script.zip härifrån. Sätt din enhet i återställningsläge (I den här metoden använder jag TWRP Recovery, om du vill använda någon annan återhämtning är stegen lite annorlunda för dig). Klicka på installationsknappen.Så här rotar du Android-telefon utan dator / dator 2020 Topp 6 sätt

  Tryck på Super-Su.zipSå här rotar du Android-telefon utan dator / dator 2020 Topp 6 sätt

  Svep nu för att blinka filen, det tar några sekunder att avsluta.Så här rotar du Android-telefon utan dator / dator 2020 Topp 6 sätt
  När den är klar trycker du på “Torka cache / Dalvik”-Knappen och svep för att bekräfta.Så här rotar du Android-telefon utan dator / dator 2020 Topp 6 sätt
  Om TWRP ber om att installera SuperSU nu väljer du “Installera inte”. Eftersom TWRP ibland inte kan hitta att superSU redan är installerat på din telefon.Så här rotar du Android-telefon utan dator / dator 2020 Topp 6 sätt
  En ny Super Su-app kommer att installeras i din meny som reglerar rootprivilegierna på din enhet.


2. Root Android-telefon med Frameroot-appen

Ladda ner FrameRoot-appen härifrån. När den har laddats ner installerar du den på din enhet. Starta den på din enhet. Välj alternativet Installera superanvändare. Välj vilken exploatering som helst. Så snart du väljer dessa alternativ ser du ett framgångsmeddelande på din skärm.


3. Rotera din enhet med iRoot-appen

Ladda ner iRoot-appen på din enhet. När det är klart installerar du det på din Android-telefon. Öppna appen och godkänn sedan villkoren. Vänta en stund och låt appen laddas. När det är klart, klicka sedan på rotknappen. Detta startar rotprocessen och inom några sekunder kommer din telefon att vara rotad.


4. Hur man rotar Android 7.0 utan PC

Ladda ner Root Master Apk-filen. När den har laddats ner klickar du på den och låter den installeras. Därefter öppnar du den på din enhet. Klicka på rotknappen så startar rotprocessen. Efter ett tag kommer din telefon att vara rotad.


5. Rotera din smartphone med Universal Android Root-appen

Ladda ner och installera Universal Root-appen på din telefon. Öppna den på din enhet. Godkänn villkoren. Klicka på rotknappen. Vänta tills det är klart. Så snart processen är klar kommer din telefon att vara rotad.


6. Root Android Phone Without PC Apk 2020

Om du inte har tillgång till din dator av någon anledning, oroa dig inte, du kan fortfarande rota din Android-enhet med hjälp av en APK-fil som kommer att ladda root-skriptet i din systemmapp. Det finns många appar som kan göra detta, men vi kommer att använda Baidu Root Apk i den här processen.

  Hämta Baidu-root.apk härifrån. Gå till inställningar> säkerhet och aktivera okända källor.Så här rotar du Android-telefon utan dator / dator 2020 Topp 6 sätt
  Öppna filhanteringsappen på din enhet och installera apk-filen. Öppna appen och godkänn licensavtalet. Klicka på rotknappen som ligger mitt på skärmen. Efter några sekunder får du det framgångsrikt rotade meddelandet. Installera en root checker-app och verifiera root-behörigheterna.


Hur kan jag kontrollera om min telefon är rotad eller inte?

Vi har hittat en app som låter dig kontrollera om din enhet är rotad eller inte. Här är steg-för-steg-guide som du kan använda för att kontrollera enhetens rotstatus:

Ladda ner rotkontrollappen på din telefon. När den har laddats ner, låt den sedan installeras på din enhet. Öppna den och klicka sedan på Kontrollera-knappen. Detta kommer att börja kontrollera din enhets rotstatus. Om den ber om något tillstånd, bevilja sedan. Appen meddelar dig om din enhet är rotad eller inte.

Viktig anmärkning om rooting av Android

Visst att rota din enhet ger dig ultimat kontroll över telefonens hårdvara men det har också sina egna nackdelar. Om du rotar din enhet och något går fel kan din enhet gå i djup sömn eller som vi säger soft brick.
Dessutom kommer ditt företag att sluta ge dig kundsupport om de upptäckte att din enhet är rotad. Nu beror det på dig om du vill riskera allt detta för att få superanvändarkontroll över din Android-enhet.

Slutsats

En rotad enhet kommer att ge dig några superanvändarfunktioner som inte kan nås av en vanlig användare. Detta är anledningen till att många människor vill rota sin telefon. Jag hoppas att det här blogginlägget hjälper dig att rota din enhet.

Om du tyckte att det var till hjälp kan du dela det med dina vänner som också vill rota sina telefoner. Om du behöver hjälp kan du också kontakta kommentarsektionen nedan.