Så här spelar du PSP-spel på Android 2019 (PSP-emulator för Android)

Så här spelar du PSP-spel på Android 2019 (PSP-emulator för Android)

Har du någonsin tänkt på spelar PSP-spel i din Android? Ja, det är möjligt eftersom du kan spela Play Station Portable på din Android-enhet. Därför kommer vi att dela en metod som hjälper dig att köra PSP-spel på din Android-enhet. Gå igenom inlägget för att veta om det.

[dropcap]A[/dropcap]s idag finns det mer än miljarder människor som använder en Android-enhet och många av dem älskar att spela spel på sin Android-enhet. Har du någonsin funderat på att spela PSP-spel i din Android? Ja, det är möjligt eftersom du kan spela Play Station Portable på din Android-enhet. Detta är möjligt med vissa emulatorer som är speciellt utformade för Android-enheten för att spela PSP-spel på den. Eftersom de tillåter Android OS att köra PSP-spel på dina enheter. Så ta en titt på den kompletta guiden som diskuteras nedan för att fortsätta.

Läs också: Hur man döljer samtal och SMS-loggar för specifika personer i Android

Så här spelar du PSP-spel på Android 2019 (PSP-emulator för Android)

hur man spelar god of war på android

Det krävs inget annat än en cool emulatorapp som låter dig köra PSP-spel på din Android-enhet. Genom att använda den appen kan du installera spelet över det och enkelt spela det spelet på din Android-enhet. Så ta en titt på den fullständiga guiden nedan.

PPSSPP – PSP-emulator

Just nu är PPSSPP – PSP-emulator en av de bästa PSP-emulatorapparna som finns tillgängliga för Android-smarttelefoner och surfplattor. Appen är känd för sitt gränssnitt och du kan använda den för att köra olika PSP-spel på din smartphone. Det är värt att notera att appen är öppen källkod av naturen och följer en modell för samhällsutveckling. Så du kan förvänta dig några buggar från emulatorn.

Den positiva sidan av PPSSPP – PSP-emulator är att den stöder ett stort antal spel. Spelkompatibiliteten beror dock på enhetens kraft. Appen är gratis att ladda ner och använda. Inte bara det, men PPSSPP är snabbare än någon annan PSP-emulatorapp tillgänglig på internet.

Läs också: Förvandla din Android-telefon till Ultimate Fitness Tracker

Några spel som fungerar (PSP emulator spel för Android):

1. Persona 2, Persona 3 Bärbar
2. Dragon Ball Z
3. Little Big Planet
4. Burnout Legends, Burnout Dominator
5. Final Fantasy: Crisis Core
och mycket mer…

Steg för att använda PPSSPP – PSP-emulator för att köra PSP-spel på Android:

Steg 1. Först och främst måste du installera PPSSPP – PSP-emulator app på din Android-enhet.

Så här spelar du PSP-spel på Android 2019 (PSP-emulator för Android)Så här spelar du PSP-spel på Android 2019 (PSP-emulator för Android)

Steg 2. Nu måste du ladda ner PSP-spel för Android-telefoner. Du kan ladda ner PSP-spel från PSPshare.org, det är en webbplats som erbjuder gratis PSP-spel. Du kan också söka på Google som ‘PSP-spellista för Android’ att känna till de spel som stöds.

PSP-emulator för Android-enhetPSP-emulator för Android-enhet

Steg 3. Släpp nu dina egna riktiga PSP-spel och förvandla dem till.ISO- eller.CSO-filer, eller helt enkelt spela gratis homebrew-spel, som är tillgängliga online. Sätt dem i / PSP / GAME på ditt SD-kort / USB-lagring

Steg 4. Nu måste du köra PPSSPP på din Android-enhet och välja avsnittet “Spel” och bläddra i mappen där du förvarade ISO-filen för dina PSP-spel

Hur man spelar PSP-spel på din Android-enhetHur man spelar PSP-spel på din Android-enhet

Steg 5. Du kan ladda ner och köra vilket spel som helst, men det beror på din Android-kapacitet som är enhetens RAM och grafikkvalitet. Du kan också ändra inställningarna för grafik, ljud, kontroll i PPSSPP. Så var specifik när du väljer vilket spel som ska köras på din enhet.

PSP Emulator för Android 2019PSP Emulator för Android 2019

Det är allt! du är klar, nu har du dina favorit PSP-spel med dig som nu kan köras på din Android med den här coola emulatorappen.

PSP Emulator för AndroidPSP Emulator för Android

Appversionen som vi diskuterade ovan stöder annonser på den men du kan välja ut PPSSPP guld och kan undvika de annonser som kommer mellan ditt spel och dig.

Läs också: Hur man extraherar och kopierar text från vilken bild som helst i Android

Bästa inställningarna för att PPSSPP-emulator ska undvika fördröjningar

Som vi alla vet är PPSSPP överlägset den bästa PSP-emulatorn som finns tillgänglig för Android-smarttelefoner. Så vi kan faktiskt styra grafiken i spelet. Så om du vill göra din spelupplevelse bättre än någonsin kan du använda dessa bästa inställningar för PPSSPP Emulator.

Steg 1. Först och främst, på din PPSSPP-emulator, gå till alternativet Grafik och sätt sedan på alternativet ”Förhindra att FPS överstiger 60”.

Steg 2. Nu, i grafikalternativen, måste du aktivera uppslukande läge, Mipmapping, hårdvarutransformering, mjukvarufläder, Vertex-cache, Lazy texture caching, Inaktivera långsammare effekter och timerhackalternativ.

Bästa inställningarna för att PPSSPP-emulator ska undvika fördröjningarBästa inställningarna för att PPSSPP-emulator ska undvika fördröjningar

Steg 3. I nästa steg måste du ställa in renderingsupplösningen till 1 PSP för bättre prestanda. Under kontrollavsnittet hittar du och aktiverar “Touch Touch Control på skärmen”

Steg 4. Aktivera nu ‘Snabbminne’ och ‘I / O på tråd’ under systeminställningarna

Bästa inställningarna för att PPSSPP-emulator ska undvika fördröjningarBästa inställningarna för att PPSSPP-emulator ska undvika fördröjningar

Det är det, du är klar! Så här kan du förbättra din spelupplevelse genom PPSSPP-emulatorn. Det är värt att notera att PPSSPP-inställningarna beror på spelet. Du kan söka i spelinställningarna för PPSSPP på YouTube som ‘DRAGON BALL Z PPSSPP-inställningar’ för att få veta de exakta PPSSPP-inställningarna för att undvika fördröjning.

Så ovan handlar allt om Spela PSP-spel på Android- eller PSP-emulatorspel för Android. Med den här guiden kan du enkelt köra alla dina favorit PSP-spel på din Android genom att bara använda den här coola emulatorn. Du behöver bara ISO-filen av spelet som du vill köra på din enhet. Hoppas att du gillar det här, dela med andra också. Lämna en kommentar nedan om du har några relaterade frågor med detta.