Samsung dansar K-Pop: här är Galaxy S20 + och Galaxy Buds + tema BTS (foto)

Samsung dansar K-Pop: här är Galaxy S20 + och Galaxy Buds + tema BTS (foto)

Fenomenet BTS nu handlar det inte bara om Korea: pojkebandet, som består av 7 pojkar, är en av de första som har introducerat K-pop i Amerikanska marknaden, nådde 2018 andra plats som artist efter antal världsomspännande försäljningar, enligt IFPI.

Samsung vill inte missa chansen att rida detta märke och har därför beslutat att släppa enBTS-utgåva av Galaxy S20 + (både LTE och 5G) och av Galaxy Buds +.

I båda fallen skillnad mest märkbar med respektive originalmodeller är det estetik, med Violett som blir huvudfärgen och bandlogotypen som visas flera gånger (bifogade bilder).

Dessutom kommer smarttelefonen med några förinstallerade teman BTS är fläktplattformen Wevers. I rutan kommer det att finnas några klistermärken och foton av bandmedlemmarna, så att fans kan anpassa ytterligare enheten.

Koreanska och amerikanska fans kommer att kunna förboka hörlurar från 15 juni på Weverse. För alla andra kommer S20 + och Buds + att förbeställas från webbplatsen Samsung från 19 juni kl. med tillgänglighet från 9 juli (sjunde årsdagen för bildandet av gruppen).

Samsung, genom att bekräfta datumen 19 juni och 9 juli även för Italien, klargör att genom att förbeställa Galaxy S20 + BTS Edition tillsammans med Galaxy Buds + BTS Edition, kan du dra nytta av en omedelbar rabatt av 50% på hörlurarna direkt i vagnen.