Samsung Galaxy A71 5G amerikansk tillgänglighet tillkännages

Samsung Galaxy A71 5G

Det nämndes här för en månad sedan att Samsung Galaxy A71 5G skulle vara tillgänglig på sommaren från Verizon. Som det visar sig är det inte ett exklusivt Verizon-erbjudande eftersom telefonen också kommer att finnas tillgänglig från andra operatörer. Den sydkoreanska teknikjätten har just meddelat de goda nyheterna att 5G-versionen av Galaxy A71 kommer att vara klar från och med den 19 juni, fredag. Du kan köpa smarttelefonen från Samsung.com, Verizon, T-Mobile och AT&T plus andra mobiloperatörer.

Samsung Galaxy A71-modellen visades först förra året som renderade och en 360-graders video dök upp på webben. Det retades tillsammans med Galaxy A51 och sedan introducerades paret äntligen med fyrhjuliga kameror precis innan år 2019 slutade.

Samsung Galaxy A71 lanserades som en mellantelefon. En första recension berättade att Galaxy A71-kameran inte går bra i svagt ljus. Telefonen uppdaterades sedan med Duo Video Call.

Som lovat är Samsung Galaxy A71 5G med Snapdragon 765-chipset här. För att granska är smarttelefonen utrustad med en stor 6,7-tums Super AMOLED Infinity-O-skärm från kant till kant, 6 GB RAM, 128 GB inbyggt lagringsutrymme, microSD-kortplats för minneutvidgning (upp till 1 TB), 4500 mAh batteri med 25 W super – snabb laddningsteknik och ett fyrkamera-system. Den bakre kamuppsättningen innehåller följande: 64MP vidvinkelobjektiv + 12MP ultravidvinkel + 5MP makro + 5MP djupkamera för dessa livefokuseffekter. Detta är i grunden den första Galaxy A71-modellen men nu med 5G-anslutning.