Samsung Galaxy A71 5G UW kommer snart från Verizon

Verizon Samsung Galaxy A71 5G UW

Det här är inget vi inte har hört förut men det är bra att veta att Samsung Galaxy A71 5G-telefonen snart kommer att finnas tillgänglig i USA via Verizon. Vi delade denna information förra månaden och Verizon vill verkligen att allmänheten ska komma ihåg att den tar Galaxy A71 5G UW-versionen till landet. Denna speciella variant är speciell eftersom den kan fungera på Verizons 5G Ultra Wideband-nätverk. Som ni vet är det bara Verizon som kan erbjuda och hantera de ultrasnabba 5G-varianterna av telefoner från Samsung.

Samsung Galaxy S20 5G har en specialversion på Verizon. Som lovat med en sommarutgåva är Samsung Galaxy A71 5G nästan klar. Det är förmodligen en av de mest prisvärda 5G-telefonerna som finns på marknaden idag.

Galaxy A71 5G UW är inte en förstklassig flaggskeppssmartphone. Det är från mellanklasskategorin men gör intryck med sin 6,7-tums Super AMOLED Infinity-skärm, långvarigt batteri, Quad-kamerasystem, 8 GB RAM och ett utbyggbart 128 GB-minne.

Verizons 5G Ultra Wideband-nätverk kan nås med Samsung Galaxy A71 5G UW. Enheten kan fås för endast $ 15 per månad i två raka år på Verizon Device Payment. Det är med en ny serie premium Unlimited-plan under en begränsad tid. Det kostar $ 20 / månad när du köper i butiken.

Förbeställningen börjar imorgon 9 juli, torsdag. Marknadsutgåvan är den 16 juli. Du kan byta in din gamla men berättigade telefon för att få 250 $ rabatt på en ny Galaxy A71 5G UW på Premium Unlimited. Detaljhandelspriset är $ 649,99.

Observera att Verizons 5G Ultra Wideband endast är tillgänglig i vissa delar av USA. Kontrollera dess tillgänglighet i ditt område först.