Samsung Galaxy A71 eller Galaxy A51 retades på video

Samsung Galaxy A71 eller Galaxy A51 retades på video

Samsung förväntas släppa Galaxy S10 Lite. Det ansågs ursprungligen vara en mellanklassvariant men tydligen kommer den att köras på en Snapdragon 855 så det är fortfarande ett flaggskepp. Den sydkoreanska teknikjättens nästa mellanklassutbud kan antingen vara Galaxy A51 eller Galaxy A71. Det finns ingen bekräftelse ännu på namnet men en videoteaser från Vietnam har upptäckts online. Annonsen visar en kameracentrerad telefon med fokus på nattfotografering, selfie-bilder, bokeh-effekter och ultrabreda bilder.

Informationen vi har om Samsung Galaxy A71 släpptes för ett par veckor sedan. Vissa renderingar och en 360-graders video dök upp på webben med Galaxy A71. Men igen, det fanns också Samsung Galaxy A51-bilder som presenterar fyrkamera.

Om det är Samsung Galaxy A71, kan det ha en större platt skärm, stanshål för selfieskytten, fyrkamera bak med LED-blixt i L-orientering och en fingeravtryckssensor på skärmen. Den här kan också vara nära Samsung Galaxy A70s.

Om det är en Samsung Galaxy A51, kan dess design och specifikationer nästan likna A50s design. Det kan också ha en platt skärm. Det kan också finnas ett hål där 32MP selfie-kameran kommer att finnas.