Samsung Galaxy A71 gör 360 graders videoyta på webben

Samsung Galaxy A71 gör 360 graders videoyta på webben

En annan Samsung Galaxy A-serie kommer snart att introduceras. Det finns inget meddelande eller tillgänglighet ännu men vi förväntar oss att Galaxy A71 ska visas före årets slut. Den sydkoreanska tekniska jätten kan tyckas vara upptagen med att bara arbeta med premiumflaggskeppstelefoner men dess Galaxy A- och Galaxy M-mellantelefoner och budgettelefoner fortsätter att sälja. Nästa från Galaxy A-sortimentet kan vara Samsung Galaxy A71 när bilden återges och en 360-graders video nyligen dök upp online.

OnLeaks och CashKaro har återigen samarbetat för att komma med den här uppsättningen Samsung Galaxy A71. Smarttelefonen är en uppföljning av Galaxy A70 och på senare tid Galaxy A70s. Eftersom Galaxy A70s lanserades i Indien i september förra året med nästan premiumspecifikationer, kan vi också förvänta oss att Samsung Galaxy A71 är mer avancerad.

Om man tittar noga på bilderna liknar Samsung Galaxy A71 något till Galaxy A51. Det senare visades också nyligen i bildåtergivningar från OnLeaks och PriceBaba. Mid-range-smarttelefonen kan tillkännages med Galaxy A71 nästa år men vi hoppas redan i nästa månad eftersom det är semesterperioden.

De Samsung Galaxy A71 visar en nyare design, större platt skärm, stanshål för selfie-kameran, fyrhjulskamera i L-orientering med en LED-blixt. Det finns en uppenbar kamerabump. Det är mellanklass men det kommer att finnas en fingeravtryckssensor på skärmen.

En högtalargaller kommer att finnas i bottenkanten tillsammans med ett 3,5 mm ljuduttag. På enhetens högra kant ser vi en power rocker och volymknappen. Telefonen är stor för mellanklass. Andra har märkt att det ser ut som en Samsung Galaxy Note 10 men den här har en ännu större skärm på 6,7 tum.