Samsung Galaxy A80 kan nu användas på viktiga marknader

Samsung Galaxy A80 kan nu användas på viktiga marknader

Den nya Samsung Galaxy A80 har nått Geekbench innan den officiella lanseringen i april. Det introducerades med en unik skjutreglerdesign och roterande kameror som gjorde intryck inte bara bland Samsung-fans utan inom Android-communityn. Den nya Galaxy A80 kan nu utnyttjas från online- och offlinebutiker på viktiga marknader denna månad. Den här Android-telefonen är byggd bara för Era of Live, vilket möjliggörs av den nya kameramekanismen och designen. Det är bara en innovation men förvänta dig mer från Galaxy A-serien.

Galaxy A80: s främsta försäljningsargument är det roterande trippelkamerasystemet. Det finns tre skyttar med högkvalitativt objektiv som kan användas som primär kamera och samma för att ta selfies. Ser du, de flesta Android-telefoner idag har fantastiska bakre kameror men inte alla erbjuder de bästa selfie-kamerorna och videorna – inte alla är intelligenta.

Samsungs Galaxy A80 har en 48MP huvudkamera som kan ta de ljusaste och tydligaste bilderna hela tiden. Det spelar ingen roll om ljusförhållandena är för ljusa eller för mörka, Samsung Galaxy A80s kamerasystem kan fånga bara varje scen. Andra speciella bildfunktioner inkluderar även felavkänning och en scenoptimering.

En av de tre bakre kamerorna är Ultra Wide Lens med 123 graders betraktningsvinkel. Det finns också 3D-djupkamera för 3D-effekter och Live Focus-videoläge. För actionvideor, utnyttja Super Steady Video-läget som minskar skakningar och stötar.

För att granska specifikationerna och funktionerna, har Samsung Galaxy A80 är utrustad med en stor nästan ramlös 6,7-tums FHD + Super AMOLED-skärm, Infinity-skärm, 20: 9-visningsförhållande, Dolby Atmos-ljud, Bluetooth-högtalare, fingeravtryckssensor, AI-prestanda, Samsung Knox och Samsung Pass. Färgalternativ inkluderar Phantom Black, Ghost White (med inslag av rosa och blått) och Angel Gold.