Samsung Galaxy A8s med Infinity-O kan snart lanseras i Korea

Samsung Galaxy A8s med Infinity-O kan snart lanseras i Korea

När Samsung lanserade sina Galaxy A8s i Kina, deras första enhet som sportade Infinity-O-skärmen, hade vi fortfarande ingen aning om det också skulle finnas tillgängligt på andra marknader. Men om vi ska titta på en ny FCC-lista som dök upp kan vi se smarttelefonen lanseras i sitt hemland Sydkorea och förhoppningsvis, kanske till och med i andra länder utanför Asien. Detta är något som Samsung-fans kan se fram emot, med sitt kamerahål och ingen hörlursport.

Galaxy A8s är den första i Galaxy A-serien från Samsung som har en LCD-skärm, för att inte tala om Infinity-O-skärmen som är en del av deras nya Infinity Display-stilar. Vid första anblicken ser det ut som alla andra mid-ranger från Samsung, förutom att du har en kamerahålskärning uppe till vänster på din skärm. Det finns inte heller något hörlursuttag, så om du föredrar din 3,5 mm typ av lyssningsenhet borde detta vara en besvikelse.

Men om de två funktionerna är något du är intresserad av, bör den nya FCC-listan för modell SM-G887N vara viktig. Basmodellen för Galaxy A8s är SM-G887 och normalt, när du lägger till ett brev i slutet, är det en indikation på var denna variant kommer att släppas samt vilken typ av chipset den kommer att ha.

Till exempel betyder F att det kommer att släppas på marknader som Indien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien och den större europeiska marknaden och det kommer att ha Exynos-chipset. W är vanligtvis för Kanada och U och U1 är för USA, och båda har vanligtvis Snapdragon-chipset. När det gäller N, gissade du det rätt. Det är vanligtvis reserverat för deras hemland så vi kanske snart ser Galaxy A8s i Sydkorea.

Det har inte funnits några andra bokstäver i FCC-listan, men vi hoppas fortfarande att den här enheten kommer att lanseras på andra marknader så att vi bättre kan se hur den Infinity-O-skärmen faktiskt ser ut i verkligheten.

VIA: XDA-utvecklare