Samsung Galaxy Fold landar i Korea i morgon, i Italien kommer den aldrig

Samsung Galaxy Fold landar i Korea i morgon, i Italien kommer den aldrig

Samsung Galaxy Fold, lo smartphone-surfplatta mer diskuterat än någonsin (även för att det är ganska unikt) är officiell. Dagen som verkade som en hägring har faktiskt anlänt, och snart kommer vi att kunna hålla revolutionerande Samsung-enhet, den första som kombinerar smartphone-upplevelsen med surfplattan.

Problemen som uppstod i efterdyningarna av produktlanseringen med pressbyråerna verkar vara ett avlägset minne: de tjänade över 3 månader av tester och försök att nå rätt formel för daglig användning. En film som nu helt omsluter visa, för att förhindra att någon har den ohälsosamma idén att ta bort den, och en ny gångjärn mer motståndskraftiga mot externa medel: här är de viktigaste förändringarna som har gjorts.

Från i morgon, enheten kommer att finnas tillgänglig i Koreanska butiker. Dessa kommer att följas av några utvalda länder: Frankrike, Tyskland, Singapore, USA och Storbritannien nämns och sedan ett ”och andra” som lovar bra för vårt land. Samsungs YouTube-kanal har redan laddat upp ett antal video- som visar några av de viktigaste funktionerna (framför allt). Här är en genomgång. Är du redo för paradigmskiftet?

Glöm det. Samsung har bekräftat inför DDay att denna Samsung Galaxy Fold aldrig kommer till Italien. Du måste antagligen vänta på nästa version av den hopfällbara smarttelefonen.