Samsung Galaxy Fold USA lanseras den här månaden

Samsung Galaxy Fold USA lanseras den här månaden

Så när exakt kommer Samsung Galaxy Fold att rulla ut? Vi har sagt att en september-release kommer att hända men inget datum har lämnats ännu förrän idag. Källor säger att den nya hopfällbara telefonen kommer att finnas tillgänglig den 27 september, åtminstone i USA. Det finns ingen bekräftelse ännu så vi tar saker med en nypa salt. Vi gör det särskilt eftersom det här är Galaxy Fold vi pratar om. Samsungs första hopfällbara telefonlansering var en besvikelse men den sydkoreanska teknikjätten har en chans att kompensera för förseningen.

Lanseringen i september är säker. Vi behöver bara datumet och vi tittar nu på den 27 september. Det kommer när som helst efter Sydkorea. Förregistreringar har faktiskt startat för andra gången i USA och Kina.

I USA kommer Samsung Galaxy Fold att säljas av AT&T. T-Mobile säljer inte längre den hopfällbara telefonen av många skäl. Vi är dock inte säkra på Best Buy. I Sydkorea kan en omstart den 6 september hända så låt oss vänta och se.

Samsung Galaxy Fold har varit en kontroversiell produkt. Det kommer inte att vara den enda Galaxy Fold. En Samsung Galaxy Fold 2 har dykt upp. Vi har sagt att lanseringen är överhängande när telefonen klarade en sista testrunda. En enhet sågs också en gång i Indien.

Omformningen är nästan klar. Galaxy Fold är redo. Vi är nyfikna på gångjärnsförbättringen och skärmfixet. Vi lärde oss mycket under den nedbrytningen och så snart Samsung skjutit upp lanseringen för att åtgärda problem.

Förhoppningsvis är Samsung mer än redo med den nya Galaxy Fold. Vi vill inte höra skärmar som går sönder. Den höga prislappen kvarstår.

Vi har allt vi behöver veta om Samsung Galaxy Fold. Vi vill bara ha en sak till: en lyckad omstart den här gången.