Samsung Galaxy Note 20 Ultra utgör några praktiska foton

Samsung Galaxy Note 20 Ultra utgör några praktiska foton

Med mindre än en månad kvar innan Galaxy Note 20 Ultras officiella avslöjande får vi vår första titt på Samsungs nästa stora sak i köttet.

Flera praktiska bilder av Samsung Galaxy Note 20 Ultra har läckt ut och visar både framsidan och baksidan av det kommande flaggskeppet. Delad av YouTuber Jimmy Is Promo visar bilderna en enhet med en stor, rektangulär kamerabump som rymmer en trio av bakre kameror, precis som de bilder som Samsung av misstag läckte förra veckan.

Bilden högst upp i det här inlägget hjälper oss att ge oss en bättre uppfattning om hur mycket Note 20 Ultras bakre kamerabump sticker ut från telefonens kropp. Not 20 Ultras S-penna ingår också i bilden. Ett andra foto ger en tydligare titt på de tre bakre kameralinserna.

Det finns ytterligare två foton som visar den övre halvan av Not 20 Ultras skärm, inklusive dess övre och sidoram. Än en gång har Samsung valt ett centrerat hålslag för selfie-kameran.

Slutligen visar ett annat foto att den här Note 20 Ultra kör Samsungs One UI 2.5 under Android 10.

Det är här. Det är vackert. # Note20 # GalaxyNote20Ultra pic.twitter.com/gwfUlrQksM

– Jimmy Is Promo (@jimmyispromo) 6 juli 2020

De ryktade specifikationerna för denna Galaxy Note 20 Ultra inkluderar en 6,87-tums skärm med 120Hz uppdateringsfrekvens och en trippel bakre kameraray som innehåller en 108MP huvudkamera, 12MP ultrabred och 13MP tele med upp till 50x zoom. Ett 4500mAh-batteri ryktas för att driva den större Note 20-modellen.

När det gäller när du kanske kan få tag på en kommer Samsung enligt uppgift att officiellt introducera Note 20 och Note 20 Ultra vid ett online-evenemang den 5 augusti. Koreansk publikation hävdar att en lansering kommer att följa den 21 augusti.

Liten ram # Note20 # GalaxyNote20Ultra pic.twitter.com/8uHqLpLEIR

– Jimmy Is Promo (@jimmyispromo) 7 juli 2020