Samsung Galaxy Tab S7 läcker ut i högkvalitativ bild

Samsung Galaxy Tab S7 läcker ut i högkvalitativ bild

Dags att lägga till Galaxy Tab S7 i listan över Samsung-enheter som läcker kraftigt före händelsen Unpacked den 5 augusti.

En officiell utseende av Samsung Galaxy Tab S7 har läckt ut och visar den kommande surfplattan med sin S Pen-penna samt ett bakre skal och ett tangentbordstillbehör. Bilden som delas av Evan Blass visar också en USB-C-port och två högtalargaller längst ner på Tab S7 plus några kontaktstift på sidan.

Tidigare rykten har sagt att Galaxy Tab S7 kommer att ha en 11-tums skärm. Det förväntas också inkluderas en dubbel bakre kamerainställning, en Snapdragon 865 Plus-processor och ett 7760mAh-batteri.

En funktion som enligt uppgift inte kommer att göra klippningen är en fingeravtryckssensor på skärmen. En rapport från säger att det inte kommer att finnas en fingeravtrycksläsare inbyggd i Tab S7-skärmen och att den istället har en fingeravtryckssensor inbyggd i strömbrytaren på sidan.

Det finns inte massor av nya Android-surfplattor som kommer ut regelbundet, men Samsung är ett företag som fortsätter att slita ut dem för fans av Android på en surfplatta. Detta inkluderar de kommande Galaxy Tab S7 och S7 +, som formar sig till premiummodeller för folk som vill ha ett flaggskepps Android-alternativ till iPad Pro.