Samsung Galaxy Tab S7 + och dess 12,4-tums skärm visas i renderar

Samsung Galaxy Tab S7 + och dess 12,4-tums skärm visas i renderar

Förra veckan fick vi vår första glimt av Samsung Galaxy Tab S7 tack vare en uppsättning läckta renderingar. Vissa rykten har föreslagit att Samsung också arbetar på en Galaxy Tab S7 + -modell, och nu har den kommande surfplattan också läckt ut.

Dessa nya Samsung Galaxy Tab S7 + -render baseras på CAD-ritningar från fabriken, vilket ger oss en tidig titt på den kommande enheten. I dessa görs från och, Galaxy Tab S7 + ser ganska ut som Tab S7 men det finns en anmärkningsvärd förändring.

Tab S7 + sägs ha en 12,4-tums skärm, från den ryktade 11-tums skärmen på den vanliga Tab S7. Batteriet i Tab S7 + förväntas också bli större och kommer in på 9800mAh medan den icke-Plus-versionen av Tab S7 får ett 7760mAh batteri.

Andra ryktade funktioner i Galaxy Tab S7 + inkluderar en 120Hz uppdateringsfrekvens, dubbla bakre kameraarray, en USB-C-port för laddning och vad som ser ut att vara en plats på baksidan av enheten där S Pen-pennan magnetiskt kan fästas.

De förväntade måtten på Galaxy Tab S7 + är 285 mm x 185 mm x 5,7 mm. Det är inte för mycket större än Galaxy Tab S7: s ryktade mått på 253,7 mm x 165,3 mm x 6,3 mm.

Samsung erbjöd inte en större Plus-version av sin Galaxy Tab S6 förra året, så den här Galaxy Tab S7 + kommer att vara ett välkommet alternativ för folk som vill ha en större Android-surfplatta. Apple erbjuder två storlekar av sin iPad Pro, 11-tums och 12,9-tums, och nu ser det ut som att Android-fans kommer att ha liknande alternativ för premiumtabletter från Samsung.

Rykten säger att Galaxy Tab S7 och S7 + kunde meddelas vid ett Samsung-evenemang den 5 augusti.

Galaxy Tab S7 Plus läckage