Samsung Galaxy Tab S7 och S7 + läcker avslöjar vad som skiljer sig mellan de två surfplattorna

Samsung Galaxy Tab S7 och S7 + läcker avslöjar vad som skiljer sig mellan de två surfplattorna

De flesta av Samsungs kommande enheter har läckt ut ganska kraftigt de senaste veckorna, inklusive Galaxy Note 20 och Note 20 Ultra samt Galaxy Buds Live. Nu är Galaxy Tab S7 och S7 + föremål för en stor läcka.

En ny rapport beskriver nästan allt som finns att veta om Samsungs Galaxy Tab S7 + (visas ovan) och S7 (visas nedan), inklusive bilder och specifikationer. Folket på har delat med sig all viktig information och beskriver de stora skillnaderna mellan de två surfplattorna.

Medan Galaxy Tab S7 + och S7 delar mycket av samma specifikationer, finns det några stora skillnader att vara medvetna om. Till exempel, inte bara har Tab S7 + en större 12,4-tums 2800×1752-skärm medan fliken S7 som inte är Plus har en 11-tums 2560×1600-skärm, Tab S7 + -skärmen är en AMOLED-panel medan Tab S7 är en TFT LCD.

Den andra stora skillnaden mellan de två modellerna är deras batteristorlek. Tab S7 + har ett 10 090 mAh batteri medan Tab S7 packar ett 7040 mAh batteri. Inte överraskande är att Tab S7 + också är större, kommer in på 285 mm x 185 mm x 5,7 mm och väger 590 gram (1,30 pund), medan fliken S7 är 253 mm x 165,4 mm x 6,34 mm och väger 495 gram (1,09 pund).

Båda surfplattorna kommer enligt uppgift att drivas av Qualcomms nya Snapdragon 865 Plus-processor som kommer att paras ihop med 6 GB RAM, 128 GB lagringsutrymme (fler lagringsalternativ förväntas) och en microSD-kortplats. Det kommer att finnas en dubbel bakre kamerainställning med 13MP huvud- och 5MP ultrabrett snappers, plus en 8MP främre kamera för selfies.

Galaxy Tab S7 + och Tab S7 förväntas båda levereras med en S Pen-penna som sannolikt kommer att fästas på baksidan av surfplattorna magnetiskt när den inte används. När du använder den kommer S Pen påstås ha en latens på bara 9 ms, vilket skulle hjälpa den att känna sig mer nära att skriva med en riktig penna och papper.

Galaxy Tab S7-sidor läcker

Slutligen kommer båda surfplattorna enligt uppgift ha fyra högtalare plus Dolby Atmos-stöd. Det finns inget hörlursuttag i renderingen, vilket innebär att USB-C-porten måste dra dubbla funktioner för laddning och trådbundna hörlurar.

Samsungs Galaxy Tab S-surfplattor är förstklassiga surfplattor som erbjuder ett Android-alternativ till iPad. Det finns inte massor av avancerade Android-surfplattor längre på marknaden, och så det är bra att se Samsung fortsätter att vrida ut sina Galaxy Tab S-tabletter för människor som föredrar Android på en surfplatta framför iPadOS.

Galaxy Tab S7 och Tab S7 + kunde tillkännages vid Samsungs evenemang den 5 augusti.