Samsung Galaxy Tab S7 + -specifikationer läcker, inklusive Snapdragon 865 Plus-processor

Samsung Galaxy Tab S7 + -specifikationer läcker, inklusive Snapdragon 865 Plus-processor

Förra månaden fick vi en tidig titt på Galaxy Tab S7 + tack vare några renderingar som dykt upp, och nu har alla specifikationer för den kommande Samsung-surfplattan också läckt ut.

Galaxy Tab S7 + förväntas vara en surfplatta med en 12,4-tums 2800×1752 AMOLED-skärm och en Snapdragon 865 Plus, den nya processorn som Qualcomm tillkännagav denna vecka med snabbare prestanda och grafik än den vanliga Snapdragon 865. Det är enligt, som säger att vi också kan förvänta oss en fingeravtryckssensor på skärmen.

Samsung kommer enligt uppgift erbjuda Galaxy Tab S7 + med 6 GB eller 8 GB RAM och 128 GB eller 256 GB lagringsutrymme, och en microSD-plats kommer sannolikt att inkluderas så att du kan lägga till mer lagringsutrymme. Det finns ett 10 090 mAh batteri inuti surfplattan och det kan finnas 45 W snabb laddningsstöd som hjälper dig att fylla på det stora batteriet snabbare.

Det sägs att det kommer att finnas en 5G-modell av Galaxy Tab S7 + samt en LTE-version, men 5G-varianten förväntas endast stödja sub-6GHz vilket innebär ingen mmWave-anslutning.

Andra ryktade funktioner i Galaxy Tab S7 + inkluderar dubbla bakre kameror med 13MP och 5MP sensorer plus en 8MP selfie-kamera. Samsung kommer att förinstallera Tab S7 + med Android 10 och One UI 2.5, och det förväntas också att det kommer att finnas en S Pen-penna som kommer med surfplattan som har Bluetooth-stöd så att den kan användas som fjärrkontroll.

Det förväntas att Samsung kommer att introducera både Galaxy Tab S7 och S7 + vid sitt evenemang den 5 augusti. , dessa flaggskeppstabletter kommer förmodligen inte att vara billiga.