Samsung Galaxy Tab S7 tippad för att inkludera 120Hz uppdateringsfrekvens

Samsung Galaxy Tab S7 tippad för att inkludera 120Hz uppdateringsfrekvens

Efter att ha gett alla tre Galaxy S20-telefonerna en uppdateringshastighet på 120Hz tidigare i år kanske Samsung planerar att ta med funktionen till sin nästa flaggskeppsplatta också.

Samsung Galaxy Tab S7 och S7 + kommer enligt uppgift att innehålla 120Hz uppdateringsfrekvensskärmar. Denna funktion tweetades ut idag av Ice Universe, som tidigare har varit en källa till exakta Samsung-läckor.

Tidigare rykten har också föreslagit att Galaxy Tab S7-skärmen mäter 11 tum. Upplösningen är ännu inte känd, men förra årets Galaxy Tab S6 hade en 2560×1600-skärm, så vi förväntar oss att Galaxy Tab S7-skärmen också ska vara åtminstone den upplösningen, om inte ännu högre.

Fördelen med en högre uppdateringsfrekvensvisning är att det gör att rullning och animationer verkar smidigare. Det är en av höjdpunkterna på Apples iPad Pro-surfplattor och så det är fantastiskt att höra att Samsung kanske tar en 120Hz uppdateringsfrekvens till sin egen premiumtavla i år, särskilt efter att förra årets Galaxy Tab S6 fastnade på 60Hz.

Rykten säger att Galaxy Tab S7 kunde meddelas vid ett Samsung-evenemang den 5 augusti.

Galaxy Tab S7 / S7 + , 120Hz!

– Isuniversum (@UniverseIce) 12 juni 2020